Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,463
    Blog Entries
    1
    Bu gidişle özel bankalara müşteri kalmayacak [emoji16]
    In cin top oynuyor [emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bu gidişle özel bankalara müşteri kalmayacak [emoji16]
    In cin top oynuyor [emoji16]
    Özel bankalar şuan konut kredisi vermiyor. İhtiyaç kredilerini ise çekmek isteyen yok. Halkbank ucuz ucuz dağıtıyor. Hem de hızlı sonuçlanıyor.. Takdir ettim

3. 1 hafta 10 gun once bunu yazmistim buraya . Turkiyede resmi olarak askiya alinmadi ama 2. el konut kredilerini zorlastirdilar . ama baska 3 tane ulkede resmi olarak ilk basta konut kredileri askiya alindi . aradan 2 gun gecti . 1.ve 2. el Tasit kredileride askiya alindi .

Aklim almadi bu askiya alma isini . saglam bir devalüasyon beklentisi olmasa neden askiya alsinlar. aksine para birimleri suan $ karsisinda deger kazandi

Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    Özel bankalar şuan konut kredisi vermiyor. İhtiyaç kredilerini ise çekmek isteyen yok. Halkbank ucuz ucuz dağıtıyor. Hem de hızlı sonuçlanıyor.. Takdir ettim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    1 hafta 10 gun once bunu yazmistim buraya . Turkiyede resmi olarak askiya alinmadi ama 2 el konut kredilerini zorlastirdilar . ama baska 3 tane ulkede resmi olarak ilk basta konut kredileri askiya alindi . aradan 2 gun gecti . 1.ve 2. el Tasit kredileride askiya alindi .
    Uzun vadeli riske girmek istemiyorlardir. Aslinda konut ve tasit verilmesi en kolay kredidir. Cunku malina ipotek koyup ortak oluyor.

5. Mesaja ekleme yapmistim Aleni .

simdi bu ulkelerdeki konut fiyatlarinida takip ediyorum .. konut kredilerini askiya alinan ulkelerde konut fiyatlarinda nisan ve mart aylarini kiyasladigimizda %2 lik bir dusus var ki kredilerin askiya alinmasi konut fiyatlarini biraz daha asagi cekmesi gerekimiyormuydu .

Askiya aldin neden ? devalüasyon beklentin mi var ? iyide o gunden beri para birimin $ karsisinda %10 deger kazandi .
    KOnut kredilerini askiya aldi isen o zaman konut fiyatlarinda biraz dusus olmasi gerekmezmi ? neden konut fiyatlari dusmuyor ?

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Uzun vadeli riske girmek istemiyorlardir. Aslinda konut ve tasit verilmesi en kolay kredidir. Cunku malina ipotek koyup ortak oluyor.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Mesaja ekleme yapmistim Aleni .

simdi bu ulkelerdeki konut fiyatlarinida takip ediyorum .. konut kredilerini askiya alinan ulkelerde konut fiyatlarinda nisan ve mart aylarini kiyasladigimizda %2 lik bir dusus var ki kredilerin askiya alinmasi konut fiyatlarini biraz daha asagi cekmesi gerekimiyormuydu .

Askiya aldin neden ? devalüasyon beklentin mi var ? iyide o gunden beri para birimin $ karsisinda %10 deger kazandi .
    KOnut kredilerini askiya aldi isen o zaman konut fiyatlarinda biraz dusus olmasi gerekmezmi ? neden konut fiyatlari dusmuyor ?
    Maliyetleri yuksektir. Adam satsa yerine yenisini koyamam diyordur. Eger ekonomik olarak zor durumda degilse elinde tutmasi daha mantiklidir.

1 hafta 10 gun once bunu yazmistim buraya . Turkiyede resmi olarak askiya alinmadi ama 2. el konut kredilerini zorlastirdilar . ama baska 3 tane ulkede resmi olarak ilk basta konut kredileri askiya alindi . aradan 2 gun gecti . 1.ve 2. el Tasit kredileride askiya alindi .

Aklim almadi bu askiya alma isini . saglam bir devalüasyon beklentisi olmasa neden askiya alsinlar. aksine para birimleri suan $ karsisinda deger kazandi
    Evim var, aracım var aylık resmi gelir 8 bin.... 2 defa kredi kullandığım ( ihtiyaç ve konut ) ve hiç bir zaman geciktirmediğim yapı kredi bankasına gittim ve şuan zor dediler konut kredisi için... 400 bin konut değeri ve ben 200 bin kredi istiyorum.. Reklam yapıyorlar ama 0,83 oran diye

8.  Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    Evim var, aracım var aylık resmi gelir 8 bin.... 2 defa kredi kullandığım ( ihtiyaç ve konut ) ve hiç bir zaman geciktirmediğim yapı kredi bankasına gittim ve şuan zor dediler konut kredisi için... 400 bin konut değeri ve ben 200 bin kredi istiyorum.. Reklam yapıyorlar ama 0,83 oran diye
    İzmir mi banka

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •