Sayfa 578/1000 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Şimdi hep beraber düşünelim. Ben kuyuya bir taş atayım ( başlığın delisi Delikan ama olsun ) siz çıkarmaya çalışın.

bankada 500 bin tl. parası olan X kişisi var. Bir de elinde 500 bin tl. değerinde dairesi olan Y kişisi var. X , düzenli faizini alıyor kazancından %15 stopajı devlete veriyor. Y de evinde oturuyor, her yıl düzenli emlak vergisini devlete ödüyor.

1. Devlet , faizleri ( özellikle konut faizlerini ) düşürerek konut alış verişini özendirmekle neyi hedefliyor ?

2. Konutunu satan Y , aldığı parayı ne yapacak ? ( mevduat yapacaksa ayrı bir cevap, döviz alacaksa ayrı )

3. Bankadaki 500 bin tl. ile X kişisi konut alınca ne değişecek ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Formül şu :

X3 + Y2 + M2ev - (3 + 1 + 2Balkon) = -0,15

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Kişi başı $1200 verilmiş, şimdi de $5000 daha vermeyi konuşuyorlar:

https://www.yahoo.com/finance/m/9d1b...lus-check.html
    Istedigi kadar dolar basiyor ama ne enflasyon yukseliyor nede dolarin degeri dusuyor.

Butun dunyayi kandiriyorlar resmen

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Istedigi kadar dolar basiyor ama ne enflasyon yukseliyor nede dolarin degeri dusuyor.

Butun dunyayi kandiriyorlar resmen
    Hepimiz Ahmağız bir onlar akıllı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Ahmetg Guest

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Hepimiz Ahmağız bir onlar akıllı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Baska aciklamasi varmi?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla sokağa çıktım, ahali el ele diz dize göz göze maskesiz muhabbet ediyor, tüm çocuklar dışarı da, tüm Türkiyede ramazan bayramında sokağa çıkma yasağı ilan edilmeli.

1 Günde bütün emeklerin AMK bu millet, aha buraya çiziktiriyorum!
    Ben de birkaç şey almak için markete çıktım sabah, aynen İstanbul da öyle. Marketlerde sosyal mesafe diye bişey de kalmamış millet dibine kadar geliyor birbirinin.

Bu arada parayla maske çıkınca hükümet bedava göndermeyi kesti herhalde, bizim evde sadece bana 2 kere kod geldi, en son geldiğinin üzerinden 15 gün geçti, yeni bişey yok, marketten aldık...Dışarıda da insanların belki yarısı maskesiz...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şimdi hep beraber düşünelim. Ben kuyuya bir taş atayım ( başlığın delisi Delikan ama olsun ) siz çıkarmaya çalışın.

bankada 500 bin tl. parası olan X kişisi var. Bir de elinde 500 bin tl. değerinde dairesi olan Y kişisi var. X , düzenli faizini alıyor kazancından %15 stopajı devlete veriyor. Y de evinde oturuyor, her yıl düzenli emlak vergisini devlete ödüyor.

1. Devlet , faizleri ( özellikle konut faizlerini ) düşürerek konut alış verişini özendirmekle neyi hedefliyor ?

2. Konutunu satan Y , aldığı parayı ne yapacak ? ( mevduat yapacaksa ayrı bir cevap, döviz alacaksa ayrı )

3. Bankadaki 500 bin tl. ile X kişisi konut alınca ne değişecek ?
    Kredi aldı mı banka bunu kredı veren bazen sart koşar araba kredısı yada ev kredısı verecen dıye. 100 bın verın mılyonlar kazanacak bır ıs kuracam desenız banka kredı vermez ama 500 bın telık araba alacam kredı verın deseniz şakdanak :d verir. Belkide bu faktor nedenı ıle daha kredı bulabılmek ıcın yurtdısından buna teşvik ediliyoruz

Sayfa 578/1000 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •