Sayfa 171/346 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1.  Alıntı Originally Posted by Nikotin-34 Yazıyı Oku
    Hisse yıllardır vasat performans gösterip temel verilerin minimum ederlerinde hareket ediyor,
    Artık bu kısır döngü vasat performans değişip yeni normaller oluşmalı
    SEBEP
    Hisse temel verileri en güçlü olanlardan
    Şu salgında pek çok firma çok kötü darbe yedi, bilançolar açıklandığında bu çok daha net görülecektir.
    bizim maxiumum 2 ayımız kötü geçmiştir ki öyle 0 çekmemiştir.
    O darbe yediğini düşündüğüm firmaların toparlaması minimum 1 yıllarına mal olacaktır
    BİZ ÖYLE DEĞİLİZ
    tekrar edeyim hisse de yeni normaller oluşmalı
    tıpkı teknoloji hisselerinde olduğu gibi
    ederi olmayan yerlere gidenleri kast etmiyorum
    (karel, alcatel, kafein, logo vs vs.)
    Selec yılardır çok düşük işlem hacimleriyle hareket ediyordu
    hacimde yeni normaller oluştu bu normal fiyatta da oluşmalı
    level atlamalı diyorum.

nasip bakalım.
    Bu düşüncelere katılmamak elde değil.
    Sağlık bakanı bundan sonraki hayatımız eski hayatımızın aynısı olmayacak,
    YENİ-NORMAL bir hayata alışmalıyız demişti. Onu hatırlattı bu söylediklerin.

Şimdiye kadar en fazla 8.80 F/K görmüş bu hisse.
    Sağlığın önem kazandığı,insanların canının kıymetini anladığı ve bu konudaki
    harcamalarını artırmada çekinmeyeceği bir döneme giriyoruz.

Hastaneye covid korkusu yüzünden gidemeyen biri, gerektiğinde mide ağrısından kıvranacağına ülser ilacını parasını verip alacaktır. Fıtığı olan ağrı kesiciyi kas gevşeticiyi pomadı,diş ağrısı çeken gargarasını vs gidip eczaneden reçetesiz alabilir.
    Bundan sonraki hayatımızda, ilaç olduğu kadar destekleyici metabolik ürünlere de talebin artacağını düşünmek yanlış olmaz. İmmünite güçlendirici ajanlar vitaminler vs.

Selec bilançolarında bunun karşılığını görürsek,yatırımcıların da hisse tercihlerini nispeten bu hisse gibi defansif alanlara kaydırmaları muhtemeldir.

Bu sebeple F/K 7-8 lerde gezen bir selec in yeni normali ,pek ala 12-13 ler de olabilir diye düşünmek çok da mantıksız değil.
    Yatırım tavsiyesi değildir,subjektif ve yanılma olasılığı da bulunan şahsi fikirlerimdir.

2. Ayrica dün alan satan grafiğine baktım biraz ve onu yorumlayayım dedim.

Global menkul yüklü alım girmiş ve çoğunu elde tutmuş pek satıcı gibi görünmüyor şimdilik

Isyatirim ise 9,40 tan almış ve 9,41 den dusuk kâr ile satış yazmış gibi görünüyor. Günübirlik takılmış. Bugün geri alım yapabilir gibi geliyor bana

A1 capital 9.56 'dan almış ve 9.46 dan geri satmış görünüyor. Baya zarar var gibi. Tekrar bulasmayabilir yada alırsa biraz bekler ve kâr yazar.

Credit suisse alıcı görünüyor

Vâkıf yatırım aldığı fiyattan geri satmış

Ziraat yatırım 9.42 'den almış 9.40 'den geri zararına satmış

Diğer kısmında alıcılar baskın görünüyor.

Genel olarak bakarsak pastaya, günü artı da kapatması hisseye olan talebin devam edeceği izlenimi veriyor, deva bilançosu sanki tüm ecza sektörü hisselerine artı olarak yansımış gibi sanki. Birde yukarda anlattığım gibi şu an SELEC hissesi en iyi zamanını yaşamaya başladı bence ve en iyi bilançosunu sergileyecek muhtemelen. Tüm bunları düşününce yukarı bazlı hareketlere devam ederiz diye düşünüyorum.
    Hakkımızda hayırlısı diyelim. Umarım herkes kazanır.
    Kendi düşüncem dir. Tavsiye içermez

3. Olmasi gereken cift haneye geldi....bu saatten sonra selec bize hayal kurdurur mu ona bakacagiz....20 tl benim hayalim....ytd

4. bolingerin dışına çok çıktı,alanda kazansın,,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by Nikotin-34 Yazıyı Oku
    Her gün yeni bir bilgi
    teşekkürler
    yalnız garipsedim.

iki sorum var size

ocak, şubat, mart cirolarınızı söylemiştiniz, o ayları geçen seneyle mukayeseli yazabilirmisiniz 1
    % olarak ne kadar artış varsa o oranı selec'in geçen yıl ki hasılatına uygular ciro da yakın tahmine ulaşabilirız.

nisan mayıs ayları ciroları nasıl gidiyor 2
    teşekkürler.
    Ocak -şubat geçen seneye paralel gitti.mart -nisan geçen seneye göre %50 cıvarı daha yukarıda.mayıs verisi için ay sonu bakmak lazım.ama bir önceki sene ile paralel olur sanırım,ramazan etkisi de olacak .

6.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku

Hayatta Başarılar

7. Kardeşim ne bolingeri yaa. Bari kademeli satsaydın.
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    bolingerin dışına çok çıktı,alanda kazansın,,,
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Olmasi gereken cift haneye geldi....bu saatten sonra selec bize hayal kurdurur mu ona bakacagiz....20 tl benim hayalim....ytd
    rtlab'dan, deva'dan çıkan paranın gidebileceği hisselerin başında geliyor diyebiliriz.

Sayfa 171/346 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •