Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4510 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Barsisaanata Yazıyı Oku
    Koyun sürüsü altın madeni buldu.Hem de en degerlisinden.Coban ve köpeği başka mecra da kurt da başka otlaklar da yakalandı.
    Geldiler , gördüler.Hircin bir koyun sürüsü...Madeni vermem de vermem diyor.Coban köpeği sürüyü dahitsyim dedi.Basaramadi. Coğunluk tutuyor hazineyi.Kurt , çakal, tilki hepsi dersini aldı.Acaba bu hazineyi bize yedirecekler mi?
    Siradaki oyun ne olabilir?
    Bol kazançlar.
    Yukarıdaki paydaşların görüşlerine katılıyorum.Az ve öz yazmak daha etkili.
    Glryh 2.30 lar da...
     Alıntı Originally Posted by Barsisaanata Yazıyı Oku
    16 Nisan Perşembe
    Glryh 4.44

Yüzemeyen bir hayvan olduğunun farkında olan akrep, bir gün nehrin öte yanına geçmek zorunda kalır. Ne yapacağını düşünürken kıyıda pinekleyen kurbağayı görür.

Akrebin kendisine yanaştırığını fark eden kurbağa korkudan suya atlayıp uzaklaşmaya başlar. Akrep yalvaran bir ses tonuyla sorar:

“Kurbağa kardeş; karşıya geçmem gerek. Beni sırtında taşır mısın?”

Kurbağa büyüyen gözleriyle cevap verir.

“Daha neler? Beni sokup öldürürsün!”

“Olur mu?” der akrep. “O zaman ben de suya batar, boğulur, ölürüm”.

Kurbağa biraz düşünür ve akrebe hak verir. Kıyıya çıkar, onu sırtına alır ve karşı yakaya doğru yüzmeye başlar. Yolun yarısında ensesinde bir sızı hisseder. Vücudu hızla soğumaktadır. Kolları, ayakları hissizleşir. Beraber dibini boylayacakları suya batarken son nefesinde sorar:

“Hani sokmayacaktın akrep kardeş?”

Akrep mahsun, mahçup, çaresiz cevap verir:

“Ne yaparsın kurbağa kardeş; ben akrebim, huyum bu.”

Şeytanın çekim alanına giren , küçük yatırımcıların nesesini, zamanını çalan spekcikler ...Türk borsasını kumara çeviren düşük karakterli balinalar paranın yenmeyecek bir şey olduğunu anlayacaklar.Kucuk y düşman olarak görmek ...Şu ana kadar Akrep akrepligini yaptı.Bizler taşıdık onları.
    Bu sefer inşallah akrepin duyguları kabarmaz.
    Glryh patron keşke bir Kap gondersen.Balinalar yarın elini ovusturuyorlar.Hatta bir araya gelmişlerdir bile.Kucuk y. Üç kuruşunu almak için .Gerek Rtlab gerek Glryh küçük yatırımcı bilinçli.Madeni bırakmıyor .İnvest Hisse net yorumlar çok bilinçli.Sabir ısrar parola.
    Ha çoban koprklerin sayısı azaldı.Bu sefer subliminal mesaj verenler var.
    Balinalardan birileri telef olabilir yarın.
    Bol kazançlar .
    Bu birinci dalga idi.Bu yorumdan sonra hissesini satanlar belki de vazgeçti.İyi de oldu.
    İkinci dalga yine burut takas...

2. Kalpazanlarin yaptığı sahte paralar kadar
    paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
    Anadolu terbiyesinde uzak , negatif akim ile yogrulmus, kibir abidesi , ben bildim havası , hissenin düşüşünden ayrı bir zevk alan şehir zuppesi ,karaktersiz tipler herdaim olacak.Cunku onlar çoban köpekleri...Sahibin sesi...Yazık !
    Bugün tavandan alan elbet vardır.Rtlab 52 kusurattan ,Glryh 24 kusurattan....İşte herkes kendi gercegini yaşıyor.Kismetten ötesi hikaye.
    Subliminal mesaj verenler bittabii olacak şu donem.Kotuyu pofpoflama...Kapat ekranı .Doğanın kucağına bırak kendini.Cikar ayakkabini toprakta yürü.
    Balina ve ky ile bu hisse bu seviyelere geldi.Sinsice ilerleyen köpek balıkları içten içe mal topladı. Biti kanlaninca ne yazık ki hisseyo bu hale getirdilet.Bundan sonra Balina, Köpek balığı ve bir sürü küçük balık ile hisse yoluna devam edecek.Milyon u tabana yigar onun üzerine 300 bin de ky yigar .Gizlice alttan toplar.Bakar ki bu sayı fazla daha çok tabana verebilir.Unutma robotlara yeniliyoruz.Sizi sakinlik,sabır , birliktelik kurtarır.
    İnsalkah tepeden alanın zararı da çıkar.Asla ky kaybetmesine tahammulum yok.Empati , duygudaslik ..Bu süreç olumluya dönerse yoksul semtlerde bakkallarin defterinden birkaç kişinin borcunu odeteseniz paha bicilemezdir.
    Rtlab 43.06
    Glryh 20.04
    14 Mayıs 2020

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •