Sayfa 426/937 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by turkson Yazıyı Oku
    Hayal kurayim.

Hukumet %28 aldıktan sonra tamam mı diyecek devam mı diyecek ?

Hisseler devrolduktan sonra devlet halka arzdaki hisseleri toplamak suretiyle cogunlugu elde etmek isteyebilir. Akbanktaki gibi hisse avıda başlayabilir.

Çogunlugu aldiktan sonra sermaye artisina gidip karsilayamayan vakifada kayyum atayabilir.

Olamayacak şeyler degil

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Turkson,
    Kendim yazacaktım ama forumun Mayıs 2019 sayfalarında bu notu gördüm paylaşayım dedim.

Alıntı Originally Posted by Gg1101
    İs Bankası tamamıyla Hazinenin kontrolune geçince su anki hükümet hisselerin hakkını mı verecek zannediyorsunuz. Bence fazla hayal kurmayalım derim. İnşaallah böyle bir şey olmaz ama olurda hepsi devletin kontrolune geçti. Hisselerimizi hatıra diye çerçeve yapıp duvara asarız. Kişisel düşüncemdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Devletin kimseye hakkını verme gibi bir durumu yokki. Siz olayı farklı anlamışsınız. Zaten dolaşımdaki pay adedi belli. Örneğin Kurucu imha edildiğinde bundan asıl kazancı munzam ve payı ölçüsünde devlet alacak. Biz nasiplenmiş olacağız. Ky de nekadar lot var sanıyorsunuz. Daha geçen adamın biri 390 dan 3 tane aldı 1 de alışta bekliyordu. Bunları kim topladı veya kimin adına topladılar. Bana banka toplayamaz kap sız demeyin. İçerdekiler hertürlüsünü yapar. Saygılar

3. Ben kötümser olmak istemiyorum. Elimizde altın değerinde hisse var. Son tahlilde hatıra diye çerçeveletecek de olsam bekleyeceğim. Akbank hisseleri kaçtan toplamıştı bilen var mı? Bir de Garanti bankasında benzer bir olay vardı değil mi? Bilen arkadaşımız varsa, bilgi verirse sevinirim.

4.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    Tekkeyi bekleyen çorbayı icer
    Nokta.....

5. Sakin beyler

Vay devlet hisseleri alacakta biz avucumuzu yalayacağız. Bu karamsarlıkta olanlar tavana yazsında bari ekranda kâr artar mutlu oluruz. Devlet e geçecek bizde çerçeve yapıcaz devlet kimseye ödemez falan. Abd dir borcuna sadık olmayan Abd asla borcunu ödemez. Bugüne kadar bizim devletimiz kime ne hakettiğini vermemiş. Elinden malını alacak para vermeyecek. Manuplasyon yapmayın. Ederi herkes biliyor. Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by Carleone Yazıyı Oku
    Vay devlet hisseleri alacakta biz avucumuzu yalayacağız. Bu karamsarlıkta olanlar tavana yazsında bari ekranda kâr artar mutlu oluruz. Devlet e geçecek bizde çerçeve yapıcaz devlet kimseye ödemez falan. Abd dir borcuna sadık olmayan Abd asla borcunu ödemez. Bugüne kadar bizim devletimiz kime ne hakettiğini vermemiş. Elinden malını alacak para vermeyecek. Manuplasyon yapmayın. Ederi herkes biliyor. Saygılar
    İmza......

7.  Alıntı Originally Posted by Carleone Yazıyı Oku
    Aynen öyle [emoji1319]

8. Örnek isterseniz çok var...
    Ama ilk aklıma gelen Çukurova ve Kepez Elektrik şirketleri...
    Devlet büyük ortak Uzanlarla kapışıp, küçük ortakların da (halkın) malına konmuştur...
    İnternetten araştırabilirsiniz.

Karamsar değilim... Ama yanlış duaya amin demiyelim...Devlet ancak tetikleyici veya katalizör olabilir... Bu işten çıkmanın en temiz yolu bankanın hisseleri toplayıp imha etmesidir...

Devlet bankayı ele geçirirse kimseye faydası olmaz...

Sayfa 426/937 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •