Sayfa 28/919 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 217 - 224 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Kokadu Yazıyı Oku
    Burayı takip ediyorsa by makas tuncay abime selamlarımı saygilarimi iletiyorum eskiler bilir..
    5-6 ay once 9-10 tl arasi işim olmaz diyip 30 tlde yazan bymakas tuncay derinhisse abine mi?? Tamam temel analiz konusunda mukemmel biri netastan hatirlarim zaten. Cok kisiye de son 1 senede cok guzel paralar kazandirdi.tabii tepeden alip kaybedenler de oldu. Ama bence kront da bu yaptığı hos olmadi benim acimdan.

Elinde su an hic kront olmayan , o kadar zaman beklemisken ocak ayindaki hareketine baslamadan bi hafta once salak gibi silkelenmis; sinirden burdaki dostlara ben çıktım hoscakalin yazamamis daha once krontdan guzel kazanmis uzun vadeli eski bir kront yatirimcisi. Eskiler bilir[emoji3]bu vesileyle herkese selamlar hayirli kazanclar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2. Analizi yapar ortaya koyar beğenirsen alırsın beğenmezsen almassin marifet iltifata tabidir ne guzel soylemissin cok paralar kazandirdi diye ne yapsin tamam yukseldi hadi satin mi desin alin demedigi gibi!Anlayamadigim yüksekten alıp zarar etmeleri her yükselen hissede birileri yüksekten alır zarar edebilir bunlar borsada normal şeyler sonsuza kadar yükselecek değil ya sonuçta şirket düzgün ise yerine gelir netasi bildiğine göre sende baya bi eskisin 😁

Kront da çok mağdur yok kimse merak etmesin.
    Yoksa buralar dolar dolar taşardı.
    Al satcılar bizi bağlamaz zaten.
    Burası istese bu şirketin raporlarını kendileri yazar verir şirketin eline.
    O kadar bilgili insan var burda.
    Ama söz konusu tweter için bunu diyemiycem....
     Alıntı Originally Posted by Kokadu Yazıyı Oku
    Analizi yapar ortaya koyar beğenirsen alırsın beğenmezsen almassin marifet iltifata tabidir ne guzel soylemissin cok paralar kazandirdi diye ne yapsin tamam yukseldi hadi satin mi desin alin demedigi gibi!Anlayamadigim yüksekten alıp zarar etmeleri her yükselen hissede birileri yüksekten alır zarar edebilir bunlar borsada normal şeyler sonsuza kadar yükselecek değil ya sonuçta şirket düzgün ise yerine gelir netasi bildiğine göre sende baya bi eskisin [emoji16]
    SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Kokadu Yazıyı Oku
    Analizi yapar ortaya koyar beğenirsen alırsın beğenmezsen almassin marifet iltifata tabidir ne guzel soylemissin cok paralar kazandirdi diye ne yapsin tamam yukseldi hadi satin mi desin alin demedigi gibi!Anlayamadigim yüksekten alıp zarar etmeleri her yükselen hissede birileri yüksekten alır zarar edebilir bunlar borsada normal şeyler sonsuza kadar yükselecek değil ya sonuçta şirket düzgün ise yerine gelir netasi bildiğine göre sende baya bi eskisin [emoji16]
    Hocam haklisin buna lafim yok. kagida bak bi ,nereden nereye gelmis. tepeden alip dusunce aglama. Burasi er meydanı; kar da var kazanc da.kront icin soylemiyorum bunlari.kront da cok magdur yok.

Ama su acidan da sen bak. 9-10 tl arasi kront a isim olmaz derken.hem de 5 ay once bunu soylerken , noldu da 5 ay sonra 30 lardan kront diyosun. Yazilimlar deyip 9 tl kront a isim olmaz deyip 30 dan yazilmasi hic mi soru isareti oluşturmuyor kafada ?? Dogrularini takdir edebildigimiz gibi yanlislari da elestirmek lazim. Haksiz miyim ?

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Güneşli bir ağustos günüydü
    Şortumu giyip sahile indim
    Topumuda yanıma almıştım.
    Kızlar beni dikizlemeye başladı
    Burnum havadaydı biraz pek oralı olmadım.
    Yoldan geçen birini çevirip '' pas oynayalımmı '' dedim
    Sağolsun beni kırmadı , kabul etti.
    O gündür bu gündür sahilde yarı çıplak gezerken kızlara yüz vermem.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Güneşli bir ağustos günüydü
    Şortumu giyip sahile indim
    Topumuda yanıma almıştım.
    Kızlar beni dikizlemeye başladı
    Burnum havadaydı biraz pek oralı olmadım.
    Yoldan geçen birini çevirip '' pas oynayalımmı '' dedim
    Sağolsun beni kırmadı , kabul etti.
    O gündür bu gündür sahilde yarı çıplak gezerken kızlara yüz vermem.
    Çohh tatlisinnnnn güzelsiiinnnn sekerci mii anan seninnn
    Kaşın karaaa gözün karaa kömürcü mü baaan seninnn..
    Havan kimee yavrumm senin[emoji1787][emoji6][emoji41]

7.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Hocam haklisin buna lafim yok. kagida bak bi ,nereden nereye gelmis. tepeden alip dusunce aglama. Burasi er meydanı; kar da var kazanc da.kront icin soylemiyorum bunlari.kront da cok magdur yok.

Ama su acidan da sen bak. 9-10 tl arasi kront a isim olmaz derken.hem de 5 ay once bunu soylerken , noldu da 5 ay sonra 30 lardan kront diyosun. Yazilimlar deyip 9 tl kront a isim olmaz deyip 30 dan yazilmasi hic mi soru isareti oluşturmuyor kafada ?? Dogrularini takdir edebildigimiz gibi yanlislari da elestirmek lazim. Haksiz miyim ?

Hocam öncelikle şunu belirteyim ben önderin avukatı değilim savunmama ihtiyacıda yok haklı davada her zaman yanında olurum o ayri.sirkete gelince bilirsin ve bilmelisin ki bazen asla yatır ım yapmayacağım dediğin bir şirket yapacağı açıklamalarla ve haberlerle gündemine gelebilir yatır ım yapabilirsin bu çok normal şirkette potansiyeli gördüğün yer önemli 30 değil 50 dede olablir bu senin mantığa göre 9 da dese bu defada 2 de demedi derler Ayrıca analizinin tarihine dikkat edersen buna istinaden alan ku nin en kötü maliyeti 25 en iyi maliyeti 19 civarı olduğunu gorursun selametle..

Hoş geldin [emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by Wonderwoman Yazıyı Oku
    Çohh tatlisinnnnn güzelsiiinnnn sekerci mii anan seninnn
    Kaşın karaaa gözün karaa kömürcü mü baaan seninnn..
    Havan kimee yavrumm senin[emoji1787][emoji6][emoji41]
    SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 28/919 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •