Sayfa 74/579 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 585 - 592 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Tencere Guest
    Şişecam da ocaktan beri birlesecek hahahahaha

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    şahna ortağım nerelerdesin petkimde socar pis soktu. ne durumdasın?
    Petkime ne oldu doktor? 10 milyon lira zarar etmis onu mu diyorsun? Nereye koyacaklar naftalari, hersey durdu. Onun topigini okuma, orasi acayip acayip insanlarla dolu idi.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Petkime ne oldu doktor? 10 milyon lira zarar etmis onu mu diyorsun? Nereye koyacaklar naftalari, hersey durdu. Onun topigini okuma, orasi acayip acayip insanlarla dolu idi.
    ortağım durum bildiğin gibi değil işin içine girince çözdüm. stardan naftayı fahiş fiyatla sokmuşlar oradan söğüşlüyorlar. Kanını emdiler milletin tahtayı manipüle edip sağıyorlar. aq azerileri... tek millet iki devletmiş. silme p.ç bunlar

Yok yahu, ordaki sanayici aglaklara bakma sen. Bizler nasil Sulununun kotuleyicileriysek, onlar da Petkim'in kotuleyicileri.

Tek fark Petkim'in 2 senede 5 kat artmis olmasi. Firsati kullanmadilar temettu zart zurt deyip. Simdi de hepsini Azerilere atiyorlar.

Azeri kardeslerime laft soyletmem ben. Yahsidir?

Socar tabi ki sokacak. Ismini bile tam bulmus en basindan. Adamlarin derdi yatirimciyi zenginlestirmek degil ki. Ayrica Petkim'in %20'si Goldman Sachsda. Kimin eli kimin cebinde belli degil.

Oranin kasarlilarina takma bence sen. Petkim 3 iken 130'daki Tuprasi ovuyorlardi temettu zart zurt diye. Petkim hala 3, Tup ise patlak.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    ortağım durum bildiğin gibi değil işin içine girince çözdüm. stardan naftayı fahiş fiyatla sokmuşlar oradan söğüşlüyorlar. Kanını emdiler milletin tahtayı manipüle edip sağıyorlar. aq azerileri... tek millet iki devletmiş. silme p.ç bunlar
    amk petkimin
    2 sene de herifleri tanıdım
    bu da bana ders oldu.
    al sattan başka bir şey yapmam orda
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. %10 senetleri sattım. artık taşıyıcı alıcı satıcı değilim sadece içiciyim, dudak tiryakiliği gibi. senetlerde durum bu. uygun yerden döviz kovalıyorum. 8-10 gün içinde ful döviz geçişi olacak.

ehtiyarlamışsın sen
    heyacana gelemiyorsun.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Cok stres oluyor KD tutunsuzlukten. En azindan Tombikteki gibi "bugun %10, dun %10, helak olduk, borsayi kapatsinlar seyle savasamiyoruz" demiyor!

Sayfa 74/579 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •