Sayfa 610/1000 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    hadiii.. .reha gaya gene mi tatile gitmiş.

Hemen bi kampanya başlatayım, siz de destek atın.

#rehaKayayaDenetimliSerbestlik.

Denetimli serbestlik şartları :

- Günde 12 yazı

- 9 kere çakmaklı eylem

- 3 kere çarşı izni ( maskeyle )

Reha ağabeyime haksızlık yapıldığına inanıyorum.
    Delikanlı adamın yanlışı olmaz, belki yanlış anlaşılır.
    Bu benim görüşümdür beni bağlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    sn Tinaz batılının bişeye inanması için propagandaya gerek kalmıyor, gördüğüne inansa yetiyor.

ben işim gereği 1 er seneden az olmamak üzere rusyada, türkmenistanda, saudi arabistanda çalıştım, oralarda bile türkleri sevmiyorlar çünkü insan sınıfı, kalitesi malesef çok kötü oluyor yurtdısında.

rusyada türkmenistanda uçkuru için türk işçileri görseniz, her sabah rusya da karakollardan kaçar türk toplanırdı, şimdi nasıl bilmiyorum ruslar tanıdı türkleri artık pas vermiyorlar pek, mesela rus barlarında narkotik polisi baskın yapınca türkleri bir kenara alır sizin derdiniz belli uyuşturucuyla işiniz olmaz diye.

ne sakallılar sakallarını kesti, rusyaya gidenler bilir
    Rus'ların bir sözü varmış galiba : Çerkez' den canını, Azeri' den malını, Türk 'ten karını sakın, diye .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Rus'ların bir sözü varmış galiba : Çerkez' den canını, Azeri' den malını, Türk 'ten karını sakın, diye .
    gece gündüz çalışan şantiyeciler için bir de;

Cumartesi günleri sadece Türkler ve eşekler, Pazar sadece Türkler çalışır.

diye bir deyim kazandırdık.
    men dakka dukka

4. ee avrupa niye burayı kıskanmasın şu ismi bile arap özentisi ebubekir di rtük başkanı " sevda noyan darbe karşıtıdır bişey yok vs demiş".Hukuku bu adamların iki dudağının belirlediği yerde seni kıskansalar ne olur ya. Daha doğru düzgün tarafsız işini yapan devlet bürokratın yok.Sadce bedevi çöllerinde makam kişiye güç verir, medeni yerde adamın kalitesi o makamı yüceltir.İğren iğren nereye kadar da.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Okunmayan, tirajı olmayan siteler/basın yayın organlarına niye link veriyorsunuz... haberler reklam/slogan/yanlı olmaz, gerçek haber verip yorumu hür olarak yapabilirsiniz..., ancak; yorumu/sloganı/ reklamı haber diye yazınca tiraj ve izlenme oranları düşer...
    Bakın size VKGYO üzerinden yapılan nitelikli soygunun sonucunu yazayım, sizin izlediğiniz yayın kaynakları buna değinmez / değinemez...
    Buraya yazmamın nedeni de dövizle olan gerçek bağlantısı...

Şimdi kamu kaynaklarını batık şirketlere ve onların sahiplerine karşılıksız olarak verildiğine/yönlendirildiğine 0 sıfır ihtimal vermek gerekir.... peki kim hesap soracak derseniz;Adam Smith bu ekibe öyle bir tokat atmışki haberlerinin olduğunu bile sanmıyorum. Piyasayı Görünmez El Yönetir der... Görünmez el şöyle devreye girdi; nitelikli girişimciler ve yatırım sermayesi bu yönetimin ulaşamayacağı ülkelere kaçtı... kalanlar bu batık şirketlere neden olup zombi şirketlere dönüşüyorlar...gelen sermaye garantili gelir vurur çıkar, o vurdukça bütün mal guruplarında önlenemez fiyat artışları başlar....Dövizde sonuçta bir çeşit maldır diyen iktisadi görüşler vardır...
    YTD
    Ben de birkaç ay öncesinden bir Trump deyişi paylaşayım da dost ve kardeş trumpı görsün bu dangalaklar:

Trump: Suriye'de Kürtleri vurursa, Türkiye'yi ekonomik yıkıma uğratırız

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-46859171
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    daha once kitabi durulen biri tekrar gelmis yahu.Ne zaman tesrif eder diye dusunuyordum. Yoksa enson haberlerden nasil haberimiz olacak.
    Bu tipler kendi mahallelerindekilerin karakter, ahlak ve zeka olarak ne mal olduğunu bildiklerinden hep gözleri bizim mahallededir. Ama eşşeğe sırma semer giydirsen eşşek yine eşşektir, hemen kendini belli eder....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Biraz neşeniz yerine gelsin diye....

https://twitter.com/ff355b/status/1261286899941023744

Sayfa 610/1000 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •