Sayfa 33/919 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 257 - 264 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. İyi aksamlar.
    Simdi Sn.kafkas26 , farkettiniz mi bilmiyorum ama ayni durumdan yakiniyorsunuz hep.
    Bana gore tabi.

İnsanlar burada sadece okuyor. Okuduklari bilgileri alip kendilerine bir strateji uyguluyor.Birbirimizi kandirmayalim.

Sizin yazilarinizi okuduktan sonra, ben soyle demek istemedim ben boyle demek istedim seklinde aciklamalar yanlis.

Mesela Alan yatirim dediki zamanin bir ehlinde hisse 28 TL olacak. Millet yatirim yapti ona gore.Hisse 8 oldu. Alan yatirimin esamesi okunmuyor simdi.

Neyse yani yazdiklariniz sadece sizi baglamiyor burdaki yatirimcilarida bagliyor.

Bazi seyleri degerlendirirken , insanlarin burayi sadece okuyabildigini unutmayin.Vucut dilinizi bilmez, mimigini gormez , imanizi anlamaz yatirimcilar.

Bunu gormezden gelip , yazmak sakincali.

Mesela Sn...... Var. oyle bir anlatirki sanirsin speke hergun 2 şepesille cekip cay demleye gonderiyor.Gun sonu bakiyorsunuz spek Sn...... cayi demlettirip yanina biskuvi aldirmis keyfine bakiyor.

Bu nedenle elle tutulur bilgi vermek buradaki yatirimcilar icin onemli.

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2. Forumda bilgisini paylasan butun arkadaslarimiza tesekkur ediyorum.
    Herkesin forumda bilgisini ve dusuncelerini paylasmasi gayet dogal bir durumdur.
    Herkes sonucta kendi kararini bilgisi ve deneyimine gore kendisi verecektir.
    Teknik anlamda Sn. kafkas26’nin paylasimlari ve analizlerini faydali buluyorum.

Eyvallah sayın Yıldız Tozu.
    Sizde beni anladınız biliyorum.
    O yüzden mayıs sonuna kadar yatırımcıların ak ile karayı seçmek için yorum yapmayacağım.
    Ama onlar sataşacaktır.
    Ben bir analizciyim .
    Bunu bilmeleri yeterli.
    Hayırlı geceler.
     Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    İyi aksamlar.
    Simdi Sn.kafkas26 , farkettiniz mi bilmiyorum ama ayni durumdan yakiniyorsunuz hep.
    Bana gore tabi.

İnsanlar burada sadece okuyor. Okuduklari bilgileri alip kendilerine bir strateji uyguluyor.Birbirimizi kandirmayalim.

Sizin yazilarinizi okuduktan sonra, ben soyle demek istemedim ben boyle demek istedim seklinde aciklamalar yanlis.

Mesela Alan yatirim dediki zamanin bir ehlinde hisse 28 TL olacak. Millet yatirim yapti ona gore.Hisse 8 oldu. Alan yatirimin esamesi okunmuyor simdi.

Neyse yani yazdiklariniz sadece sizi baglamiyor burdaki yatirimcilarida bagliyor.

Bazi seyleri degerlendirirken , insanlarin burayi sadece okuyabildigini unutmayin.Vucut dilinizi bilmez, mimigini gormez , imanizi anlamaz yatirimcilar.

Bunu gormezden gelip , yazmak sakincali.

Mesela Sn...... Var. oyle bir anlatirki sanirsin speke hergun 2 şepesille cekip cay demleye gonderiyor.Gun sonu bakiyorsunuz spek Sn...... cayi demlettirip yanina biskuvi aldirmis keyfine bakiyor.

Bu nedenle elle tutulur bilgi vermek buradaki yatirimcilar icin onemli.

Ytd.

SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hissede 07.xx lerden beri neler çektik, bekledik, sabrettik ve Kazandık. ironman35 bile küfrede bağıra hissenin buraya gelmesine yardım etti. Kimse burada diğerini zor günlerde bile kırmadı, incitmedi ce ENGELLEMEDİ. Belki çoğunuzdan büyüğüm ve amansız bir hastalıkla mücadele ediyorum(Kanser) Artık bu topikte çok değerli insanların birnirine hitaben olumsuz yazmalarını istemiyorum. Azıcık hatırım ve topikte sizlere emeğim geçmiş ise BARIŞ diyorum. Artık kront konuşalım. Haftaya cuffff zamanı aklınızda olsun. Hepinizi seviyorum. iyi geceler.

5. Sn.kafkas26 , kimse sizden veya benden veya Sn.Usta dan ak ile kara yi bulmak icin burayi okumuyor.

Sn.Usta ninda demek istedigi aslinda ayni.Burayi bilgi vermek icin kullaniyoruz temel ve teknik olarak.

Orneklerle aciklayalim tum.arkadaslara hem beyin firtinasi oluyor.
    Mesela Sn.Usta gartner i incigini boncugunu arastirir yazar buraya.Ben bulabilirsem partnerdi satisti yazmaya calisiyorum, Sn.Umut0109 teknik yorumlar.
    Ayrica bilanco analizi yapilir.Sn.Forza vardi mesela sirkete mail atar bilgileri paylasirdi.

Yatirimci burayi okur ( twitteri degil burayi ) bilgilenir , ak koyun kara koyunu kendi secer. Bizim ak yada kara yi onerecek bir misyonumuz yok ve asla olmadi.

Bilanco zamani 184 kisinin okudugunu bilirim ben.

Su unutulmamali , burda herkes herseyi yazar ama yatirimci sadece okur ve kendi yatirimini yapar.

Verin dogru bilgiyi sadece.

Sn.Usta nin bu foruma katkisi yadsinamaz ki bakis acisi muazzamdir.

Sn.kucukyatirimcida dahil kemik kadronun olmasini hissede olan veya olmayan veya bir kere bile bu hisseye giren herkes ister.
    Sahsi kanaatim burada yazan herkes cok degerli insanlar var.
    Birbirimizi küstürmeden devam edelim

Ytd.

YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Sayın 51TARIMDUNYAM, öncelikle Alla acil şifa versin.
    Bilirim bu mered ı.
    Sizi tanımak burada nasip oldu.
    Rabbim sizi sevdiklerinize bağışlasın.
    Ben şahsım olarak yazmaya devam edecem.
    Umarım yanlış bir hata yapmam.
    Tekrardan acil şifalar diliyorum size.
     Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Hissede 07.xx lerden beri neler çektik, bekledik, sabrettik ve Kazandık. ironman35 bile küfrede bağıra hissenin buraya gelmesine yardım etti. Kimse burada diğerini zor günlerde bile kırmadı, incitmedi ce ENGELLEMEDİ. Belki çoğunuzdan büyüğüm ve amansız bir hastalıkla mücadele ediyorum(Kanser) Artık bu topikte çok değerli insanların birnirine hitaben olumsuz yazmalarını istemiyorum. Azıcık hatırım ve topikte sizlere emeğim geçmiş ise BARIŞ diyorum. Artık kront konuşalım. Haftaya cuffff zamanı aklınızda olsun. Hepimizi seviyorum. iyi geceler.

7. Bu arada yukari mesajda yazmamisim Sn.Umut0109 olmasaydi bu hissenin tekniginden kimsenin haberi bile olmazdi.

Konusuyoruz sadece Sn.51tarimdunyam kavga yok )

Baska hisse topiklerinde bulamayacaginiz tecrubeleri fikirleri bilgi ve birikimleri olan arkadaslar var bu topikte.

Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Sayın 51TARIMDUNYAM, öncelikle Alla acil şifa versin.
    Bilirim bu mered ı.
    Sizi tanımak burada nasip oldu.
    Rabbim sizi sevdiklerinize bağışlasın.
    Ben şahsım olarak yazmaya devam edecem.
    Umarım yanlış bir hata yapmam.
    Tekrardan acil şifalar diliyorum size.

Sağolun Sn. kafkas26. Acu patlucanı kırağı çalmaz. Allahın izni ile yeneriz inşallah. Kırmadan dökmeden ve karşılıklı hedef almadan devam edersek hani diye yazmıştım. Tekrar hepnize Saygılar.

Sayfa 33/919 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •