Sayfa 811/992 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    şu an haber düştü

son dakika

doğru çıkarsa ..

https://tr.sputniknews.com/koronavir...kleri-iddiasi/
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    ilaç her gün bulunuyor,haikaye bu haberler.....

3. https://www.worldometers.info/coronavirus/

88000 ölü ,1 milyon aktif vaka ,borsası f/k 30 ,pd/dd 9 ,ve ölümler bitse bir anda (zor da hergün 1000 den fazla insan ölüyor),borsa yüzde 10 daha mı artacak?????

4.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Sn hocam, twiterda takipçi sayısı ve etkileşim*mention*fav yüksek olursa ayda 40-50 bin TL kazanan hesaplar var.

Bir mühendis olarak bile Türkiyede bu paraları alamıyoruz. Nacizane tavsiyem kiliti kaldırıp yolunuza bakın derim
    40-50 bin mi ayda 50-100 milyon TL kazanıyorlardır minimum .

Bileşik faiz bir ayda 50 kat oluyor zaten

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Aynı haber Hürriyette de çıktı.Çok mantıklı geldi bana şimdi aşı vücudun virüse karşı antikor üretmesi üzerine kurulu bir sistem.Bu haberde ise vücuda direkkt covit-19 antikoru verilmesi ve virüsüb hücre içine girmesini engellemek mantığı .....doğru çok iyi bir gelişme hatta ben şöyle bir yazıda okudum internetin görünmeyen yüzü var ya bizler normal bilgisayarlar oraya giremiyoruz.Orada covis-19 hastalığını atlatmış insanlardan alınan kan satışları başlamış yani atıyorum A grubu kana sahipsiniz aynı şekilde A grubu korona atlatmış hastalığa karşı antikor geliştirmiş birinin kanını vücudunuza alırsanız koronaya tekrar yakalanmıyorsunuz.İnternetin görünmeyen yüzünde satışlar başlamış yani direkt antikoru kandaşınızdan alıyorsunuz.Korona size uğramıyor.Yani nasıl aids gibi hastalıklar kan yoluyla başkasına geçiyor ya , aynı şekilde kan yoluyla antikoru vücudunuza aktarmış oluyorsunuz.İlaç şirketinin bulduğunu birileri daha önceden kolay yolunu bulmuş.Doğruysa Trump bile antikorlu kan nakli almış deniyor.

Hürriyetteki link aşağıda ;

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/ab...lecek-41518890
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6. Para pul niye arıyor. Kabe bos bırakılamaz desin. Ümmetin lideriyimndesin. Zamannda kutsal emanetlerle getirilmeliydi desin. Kabe yi istanbula tasısınlar. Dinlerin birleşme yeri olsun istanbul hac turizm . 100 milyar dolar akar türkiye ye.

Araplar beceremedi bu işi kabe yi koruyamadılar kabe yalnz kaldı desin taşısın.

Kabe ayasofya tarih . kanal istanbul yapıp ev satacagına al sana bitmeyen gelir. Kanalın arsasına taşı kabeyi. Olsun bitsin.

7. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Rallinin kralı oldu be. 272 hisse %50 den fazla getiri elde etmiş. 130 hisse %80 den fazla getiri 85 hisse %100 den fazla getiri içlerin %2500 getiri getirenler bile var. Banka hissesi alanlara adamlar resmen gerizekalı moduna sokmuş. (Kendimde o gruptaydim.) Bu nasıl iştir anlayan beri gelsin. Parami çöp senet mi çöp.

Sayfa 811/992 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •