Sayfa 36/919 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 281 - 288 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Sayın Usta, sayın Lionnes emeklerinize sağlık. Kalite Budur işte...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

2. Sayın Umut0109 , ben de teşekkür ediyorum size , faydalı teknik analizleriniz için...

3. Sn.Usta yorumunuz icin tesekkurler.
    2025 e kadar kümülatif büyüyeceginden hesaplamadimda %30-%25-%20-%15 seklinde buyur diye dusunuyorum.

Paylasimlar icin tesekkurler.

Sn.Yıldız Tozu nu rapora bakip " u..n cok uzunmus yarin okurum" dedigi icin kutluyorum.
    Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.Usta yorumunuz icin tesekkurler.
    2025 e kadar kümülatif büyüyeceginden hesaplamadimda %30-%25-%20-%15 seklinde buyur diye dusunuyorum.

Paylasimlar icin tesekkurler.

Sn.Yıldız Tozu nu rapora bakip " u..n cok uzunmus yarin okurum" dedigi icin kutluyorum.
    Ytd.

Ah, evet, ben neden 3 yıl içinde gibi düşündüm Ona göre hesap yaptım. 5 sene sabit büyüme kabul edersek, yüzde 130 büyüme için yıllık yüzde 18 büyüme gerekiyor. Teşekkürler düzeltme için. YTD

Pardon anlamadım yanlış bilgimi paylaşmışım?
    Sizde bunların yanlış olduğunu kanıtladınız öylemi?
    Yaptığım teknik analizler sallama demekki vay anasını
    Demek insanlar benim verdiğim bilgilerle zehirleniyor öylemi?
    Formun ilk gününden beri bu formda olmanızın insanlara ne gibi faydası olmuş?
    Ben kendime ne zaman ustayım demişim?

Bu yazınızı okuyanlar eminimki , sizin şahsımı karalamak ve insanların şahsımın yapmış olduğu yorumları görmezden gelmesini istemek için yapılmış bir yorum olduğunu pekala anlıyordur.
    Benim yazdığım çizdiğim her şey formda kayıtlı ve duruyor!
    Grafiği açıp bakacaklar yeni gelenler. Bu adam burada ne yazmış , ne söylemişte senin gibileri çıkıp karalama kampayası başlatmış kafkas26 için diye.
    Samimi olanlar böyle yaparlar.
    Kimseden bir beklentimiz olmadı , Lakin siz şahsıma böyle saldırdıkça daha çok insanın sizi değil şahsımı takip edeceğinden hiç şüphem yok.
    Bu seviyesiz ve çirkin saldırınızı kınıyorum.
    Şahsımın hisse ile ilgili yapmış olduğum yorumlardan rahatsız olanlar engelliyebilirler.
    Ama bunu yapmak yerine hala şahsıma çirkin iftiralar nezdinde saldırmalarıda dikkat çekici.
    Ayrıca benim bildiğim Temel, Teknik ve Takas bilgileri yine beni ilgilendirir.
    Formda hisse ile alakalı doğru düzgün tek bir bilgi paylaşmadan , haftada bir takas atıp yoruma açık bırakmak marifet olsaydı herkesin marifeti itifata tabi olurdu.
    Burada boş beleş yazı yazıp bilgi paylaşan ben mi yoksa sen ve senin gibiler mi, bırak bunada takipciler karar versin.
    Her zaman söyledim yine söylüyorum!
    Yazdığım her şeyin arkasındayım ve hiç bir yanlış bilgi vermedim yatırımcıya.
    Aksini ıspat eden raporları ile gelecek.
    Bu ve benzeri ithamlara bundan sonra cevap verilmeyecek, formun kirletilmesine müsaade etmiyeceğim!!!

Alıntı Originally Posted by zelig Yazıyı Oku
    Brüt takasta mal dağıtacaklar/verecekler, A1 şunlara dağıttı vb. yazdığın şeyler yanlış bilgi, paylaştığım iki adet alan/satan ve takas tablosuyla bunu kanıtlamıştım geçen hafta sonu. Yaptığın teknik analizler sallama, üçgen, flama formasyonu diye paylaşıyorsun bilen birine sorarsan onun bozulmuş bir formasyon olduğunu söyler sana. Kendi hikayelerinle milleti zehirlemeye çalışman rahatsız ediyor beni, Haluk Yaşar'ın ilk kurduğu günden beri hisse.net sitesindeyim; senin gibi boş beleş şeyler yazıp usta geçinen ve sadece bilgi kirliliği yaratan birisini görmedim bu sitede....

6. Kafkas, TekBorsa ya “kront”u kuppingercole da yeriyorlar diye muhalefet eden senmiydin yoksa? Geçen yılki raporu bu sene sanan???

Alıntı Originally Posted by parc Yazıyı Oku
    Kafkas, TekBorsa ya “krontâ€u kuppingercole da yeriyorlar diye muhalefet eden senmiydin yoksa? Geçen yılki raporu bu sene sanan???
    Sayın Parc, hayır ben değilim. Kendisini yeni takip etmeye başladım. Kront için güzel bilgiler veriyor. Özellikle Türkiyede konuşulmayan bilgiler için araştırmalarından dolayı kendisine teşekkürde edelim buradan.

8. Arkadaslar suzerek gecmis bilgileri okuyun.
    Bilgi bilgidir sonucta ama.
    ilk gartner yorumlarini biz burda yorumlarken, kimse yoktu.
    2020 de Aa bide gartner varmis diyen kimse bizden daha iyi bilmiyor hisseyi.
    Ytd.

Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Sayfa 36/919 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •