-
Bugün ismini vermek istemediğim bir kamu bankasından dolar hesabımı kapatıp çıkacaktım. Dün adamlara dedim yarın şubeye getirin diye. Hatta şubeye bizzat gidip söyledim. Tamam deyip telefonlar açıldı vs. Tamam yarın 11de gelip çekebilirsiniz dediler
Neyse gittim bugün dedim şu kadar miktarı çekicem. Gişedeki kadının gözler bir açıldı şöyle açıkta zenci şeyi görmüş gibi. Söylemiş miydiniz dedi bana. Dedim ya dün ayırttım ben. Yok efendim falan beni yalancı çıkartacaklar. Neyse elemanı gösterdim ahanda bunla konuştuk diye. Sonra ne deseler beğenirsiniz aaaa biz not almışız buraya ama unutmuşuz.
Türkiyede düzgün yapılan bir iş olmadığı icin artık yıldım kızmaya bile değmiyor adamlar. O zaman swifti beleş yapın bari mağdur ettiniz beni. Görüştüler 55 dolar talep ettiler. Yok ali sami dedim. olmaz yarın ögleden sonra geliyorum hazır edin.
Yıllardır yaparım ilk kez oldu bu bankada bu. Gerci meblaj öncekilerden biraz daha kalındı.
Ufak sinyaller var bence doların uyanacagına dair. Euro tapering hikayesi biraz daha yayılsın. Yaz sonundan itibaren tahminimce euro/dolar 1.30'dan sonra mehteri verir coniler.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri