Sayfa 875/992 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok artık, bir de talep olmadan!
    Ben talep ettim gelir vs gerekçesiyle veto ettiler. Dün bir arkadaşım dedi tüm evde bakım maaşı alanlara yattı diye bugün baktım eşime de yatmış. Ben talepte bulunurken de iki yakınıma vermek için başvuru yapmıştım. Beş kuruş param yok. Ama gelen parayı iki kişi arasında paylaştıracagim. Benim maaşım var Zor günde benden daha çok ihtiyacı olan var. Bu parayı alıp yiyemem.

2. Kanaatimce seçim var yakında baskın olursa borsada tepki nasıl olur. Deva ve gelecek partisi muhtemelen CHP den milletvekili alacak. Yada CHP verecek. RTE bunu bunların hepsi aynı diye meydana çıkacak gibi duruyor.

Borsa piyasalar sıhhatsiz garip hareketler yapmakta.. Pozlar epey kalındı.. Kârlar cebe yakışsın hesabı..
    Flat iyidir..

4. Bir bize yatmadı şu para be dostum...
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sosyal yardım altında ihtiyaç sahibi olan olmayan 1000 TL yaptırmışlar. Seçim var yakında arkadaşlar. Eşimede yatmış. Talep yok. Bende ihtiyaç sahiplerine gönderecem bu parayı. Durumu benden kötü olan var. Benim maaşım var en azından.

5. Bu bence 3.dünya savaşı gibi etkili oldu üstad [emoji4]
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Corona şimdilik yeterli beyler, 3. Dünya savaşı çıkartmayın bir de başımıza.

6. Yarin resmi tatil oldugu icin 1 gun bike riskten kacanlar nedenyke viop beklenen diger borsalara ayak uyduramadi. Ama su gercek viop yukari yonlu teyit aldim ben.

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Dow çıktıkça bizim vadeliyi çıkartmıyorlar... Ne dersiniz bu duruma sevgili üstadlar...

7. Çok kalın lotlarla 117.175 ve 100 de bayağı sattılar...
    Fdow 24.600 üzrinde iken bile sattılar hayırdır inşallah kokusu çıkar yakında...

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kanaatimce seçim var yakında baskın olursa borsada tepki nasıl olur. Deva ve gelecek partisi muhtemelen CHP den milletvekili alacak. Yada CHP verecek. RTE bunu bunların hepsi aynı diye meydana çıkacak gibi duruyor.
    Abi ne seçimi allasen? Seçim yok artık.. en son 2023 de... öncesi yok artık..

Bu arada çin-abd savaşında abd ye kızanları hiç anlamıyorum. Çin dediğiniz ülke yüzyıllardır dünyanın kanseri.
    Virüs den önce vukuatı da 2012 yılında batık Çinli şirketler abd de borsaya açıldılar. 100 milyon dolar sermaye var güya ortada şirket yok, üretim yok. Çin hükümeti bu şirketlerin sahte bilançosuna onay verip abd ye sunuyor. Yatırımcılar karlı sanıyor haliyle. Ama bilançolar sahte, üretim sıfır, şirketler batık.
    Bu şekilde milyarlarca dolar çin e kaçırdılar.
    Obama da buna çanak oldu.
    Trump ise bunları temizliyor. Çin e savaş açmasının sebebi bunlar biri.

Mesela iphone Çin de fabrika kuruyor, üretim yapıyor, yatırım yapıyor. Ancak Çin dekiler Çin üretimi dışında envanter kullanmıyor, devlette bunu yasaklıyor. Ticaret karşılıklıdır.
    Sana mal satar, karşılığında bir şey almaz.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Sayfa 875/992 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •