arkadaşlar yukarıda paylaştığım haber 14 martta yazılmış...14 martan önceki son 10 günde gübre fiyatları %20-25 oranında artmış...topikte zaten başka bir arkadaş da gübrenin bulunmadığını ve talebin çok arttığını belirtmiş...bu haber o arkadaşı doğruluyor...döviz ilk çeyrekte %10 artmış iken gübre fiyatlarının %20-25 artması , ayrıca gübrenin hammaddelerinden olan doğalgaz fiyatlarının o sırada çok düşmüş olması gübre şirketlerinin karının çok artacağını ve dolayısı ile ilk iki çeyrekte çok güzel bilançolar yollayacaklarını işaret ediyor...

topikte zaten bir çok arkadaş gördüklerini paylaşmış...bağfasın stoksuz mal sattığı paylaşılmış...buda talebe ancak yetişildiğini gösteriyor...fuul kapasite çalışıyor olmalı...o yüzden de ilk ve ikinci çeyrek bilançoları muhteşem olmalı diyor mantık...

gerçi bağfasın döviz açığı var ama buna rağmen döviz bazlı satışları ,yurtiçi ve yurtdışı yüksek miktarda satışları vede yapılan son zamlar döviz çıkışının olumsuz etkilerini nötralize edip , kar miktarını çok artırma potansiyelindedir...

bu hisseyi çok yakından takip ediyorum..eskiler beni ta 4,50 tl fiyatlarında iken yazdıklarımdan beni hatırlayacaklardır...

neyse dostlar ben hepinize başarılar diliyorum...