Alıntı Originally Posted by darat6741 Yazıyı Oku
Selamlar

Bendeki verilere göre deutche 11 akşamı34819 imiş
Bir sonraki sayfada paylaşılan rakamlara göre
Bu durumda geçen hafta esasında alım yapmış gözüküyor...en fazla da 36004 gördüm...yani ona göre de 600 bin lot civarı bir satışı var..citi de yaklaşık o kadar satmış gözüküyor..ve bu satışları da sanki işbankası karşılamış gibi...ben mi yanılıyorum? Deutche 1.2 milyon satışı nerden gördünüz? Yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler
Takas değişim tablosunu buraya upload etmeyi başaramadığım için, Deutche takas günlük hareketini açıklamalarla yazıyorum aşağıda.

Matriks uygulamasındaki takas işlemleri bölümünden, cuma ( çarşamba işlemlerin net sonucunu gösteren) günü ile, pazartesi ( perşembe işlemlerin net sonucunu gösteren) günlük takas farkına baktım.
Deutche 36.651.480 iken , izleyen gün 35.443.200 e iniyor. Yani 1.208.280 adet azalıyor.
Perşembe gün içi aracı kurum işlemlerine bakarsanızda, global menkul ün en büyük satıcı olarak nette 1.260.750 lot satış yaptığını görğyorum.
Demekki golabal üzerinden yapılan satışlar, deutche bank tan çıkmış.

Aynı global salı ve perşembe günleri de alışta ( 2 günlük net 821 bin lot) olduğu için muhtemelen , 2. ve 3. Tavan günü alış yaptığı hisseleri perşembe günü çıkmışta olabilir.
Siz muhtemelen verilere 2 gün geriden bakıyor olabilirsiniz.