Şimdi pazartesi satışlarına baktım, hsbc ve global kendinde olmayan toplam 560k ve oyak da kendinde olan 716k adet hisseyi satmış...hsbc ve globalin de yabancı satışı olması muhtemel...çarşambaya hayırlısı bakalım herkese bol kazançlar
Şimdi pazartesi satışlarına baktım, hsbc ve global kendinde olmayan toplam 560k ve oyak da kendinde olan 716k adet hisseyi satmış...hsbc ve globalin de yabancı satışı olması muhtemel...çarşambaya hayırlısı bakalım herkese bol kazançlar
Gecen hafta yuzde 30 yapti yuzde 15 ini geri aldi zaten 10.50-9.1 yapti bilanco cok cok surpriz gelirse belki tavan yapar su 3 lu yol alma hikayesi can sikici yekten gitseler kopsalar birbirinden ozaman herkes bakicak dalgasinada suanda suru psikolojisi biri gidiyor oteki gidiyor devasi ilaci bir bitemediler ayrilds gel be selcuk ayril da gel!
Satış gayet normaldi cıkışın düzeltmesi idi, önemli olan şieketin değerinin ucuz mu pahalı mı olduğudur. Kanaatim sermayesi kadar kar eden ve kasasında nakti ılan şirketler 10 tl üstü ve katlarında oluyor özkaynaklarının durumuna göre...
Beyler herkese güzel bir haber
Öncelikle kandilinizi kutlarım
Sağlık bakanlığı açıkladı
31 ülkeye Sağlık turizmi başlıyor yarın itibariyle.thy uçaklarıyla taşınacak.
Hisselerinizi ucuza kaptırmayan
Yabancı sattı yattı ıvır zıvır a bakmayın
Sizdeki bendeki üç beş lot sayılır tahta yapıcı için
Şahsi görüşüm yarın tavan açarız.
Aynı şekilde tüm sağlık sektöründe tüm hisselerr tavan açar.
Ytd
Ytd
Ytd
Komik komik yorumlar desen thy para kazanacak hadi tamam diyecem adam hastaneye yatacak tedavisi hastanede verilecek bundan hadi ilaç şirketide faydalınırda selec niye faydalanacak bir açıklasan çünkü başhekimliği sağlık grup başkanlığı dönemlerimin hiçbirinde biz selecten ilaç almadık direk firmalardan aldık
ytd deli saçmasıdır
Yer İmleri