Sayfa 682/1000 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar geleceğin dünyasını simüle eden utopik filmler vardır.Hani herşeyi gözleyen başkan olur,gerçek bakanlığı falan olur.Ben cidden sanal bir dünyadayız hissi duyuyorum bazen.İktidarı muhalefeti bir gece önceden oturup karar veriyorlar ve yarın halkı gerçeklerden uzak tutabilmek için nasıl bir gündem oluşturalım diyorlar gibi.Yani sarayda böyle bir birim var burda iktidar muhalefet temsilcileri her gün bunla uğraşıyorlar gibi .Yoksa saçma sapan şeyler günlerce tvlerde nasıl tartışılabilir,nasıl asıl gündem böyle bir durumda bile ekonomiden ,gelir adaletsizliğinden,yapılan soygunlardan falan uzak tutulabilir.Bu başarılıyor,hayretler içindeyim cidden.Truman şovdamıyız nedir.
    Bizim en büyük hatamız adam harcatmam anlayışıdır. Bu nedenle hata yapana fatura çıkaramayız. Başarısıza yol veremeyiz. O nedenle bu kısır tartışmaları dinleriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

fetö günlerinde çok iyi hatırlıyorum.
    reis her hafta saçma sapan konu bulur,buldururlar
    bir hafta bu konuşulurdu.
    tabii o sırada fetö adamlarını devlete enjekte ederdi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yengenize 4 gün evde kalacaz dedim 25-30 kalem market listesi hazırladı, ulen aylık alışverişte o kadar olmuyordu yahu!
    Bayramda yasak diye Cimere yazdım seyahat izni verin bana diye geri dönmediler hala .

Cuma’ya kadar dönerler mi bilmiyorum evimiz var gidemiyoruz .

Aslında gidebiliyoruz oraya almıyorlar o sıkıntı

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ah o CeHaPe varya vakit namazlarını yasakladı, cumaları kıldırmadı, kadir gecesi dâhi ahaliyi camiye sokmadı, çok çektik çok belki 1.000 yıl sonra bu topraklarda ilk defa bayram namazı kılınmayacak!
    Bugun kadir gecesiymis inanisa gore kadir gecesi 1000 aydan hayirliysa bu gecede camileri kapatan 1000 ay kapatmis gibi mi olur?

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sende vur deyince öldürüyorsun. Adam sadece futbolcu, kanaat önderi veya yol gösterici değil.
    1950’den sonra nobel ödüllü bilim adamımız, dünyaca ünlü sanatçılarımız, eurovizyonda 3. olan Türkçe şarkımız, uefa ve dünya kupasında başarılarımız, dünyaca ünlü et fenomenimiz ve bugün dünyanın dört bir yanında çalışan üniversite mezunlarımız var. Güzel şeyler başardık. Yetiştirdiğimiz bu insanlara güvenirsek çok daha iyi noktalara geleceğiz.

Mutlaka kazanımlar var, fakat Arda Turan gibi dombililer gün geçtikçe çoğalıyor, benim zamanım da % 30 gibiyse, şimdi % 50 ve bu yüzde hızla artıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Aksiyon sahurda oluyor sanırım. Ondan kaçırıyorum.

Olabilir benim o saatte internetim yok zaten

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bugun kadir gecesiymis inanisa gore kadir gecesi 1000 aydan hayirliysa bu gecede camileri kapatan 1000 ay kapatmis gibi mi olur?
    Güzel bir cevabım aslında var da, bu gece yazmam pek doğru olmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sende vur deyince öldürüyorsun. Adam sadece futbolcu, kanaat önderi veya yol gösterici değil.
    1950’den sonra nobel ödüllü bilim adamımız, dünyaca ünlü sanatçılarımız, eurovizyonda 3. olan Türkçe şarkımız, uefa ve dünya kupasında başarılarımız, dünyaca ünlü et fenomenimiz ve bugün dünyanın dört bir yanında çalışan üniversite mezunlarımız var. Güzel şeyler başardık. Yetiştirdiğimiz bu insanlara güvenirsek çok daha iyi noktalara geleceğiz.
    Bunlari oyle gonderdik ki, ulkeye 5 kurus faydalari olmaz.

Sayfa 682/1000 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •