Tagmac.cuhadar, koza.com konumunda bulunamadı.yok böyle bir adres
Tagmac.cuhadar, koza.com konumunda bulunamadı.yok böyle bir adres
Sn. Nevli1 hocam, tüm grubun günlük pastalarını paylaşabilir misiniz ?
Teşekkürler hocam...
Ben atmıştım sizin uyarınızdan sonra yine arattık şirketi adres aşağıda,
Tagmac.cuhadar@kozagold.com
Sanane neyin ne kadar bileceğimi veya her moku biliyormuş gibi sabah akşam senin gibi yazmak mı.
Sen bu şirketi sadece bildiği sanıyorsun , bu şirkette dönen sinemaya ömrün yetmez , çok bilmiş hom ofis çalışıldığını biliyormudun , veya mail attın mı nedir bu haber diye , sabah akşam burda gazel okuyorsun .
Sabahtan beri iki farklı mail adresi verildi , iki değişik kişi tarafından ne anlatıyorsun , işine bak bu yüzden .
Çok agresif olmuş.
adam doğru söylemiş
Sorun edecek ne var bu kadar..
Çok bilmiş arkadaş yaaaaaaaaaa bunuda bilmiyorsunuz ya diyip yazan zat.
Kozalaklar şuanda kimin idaresinde.
Kamuda esnek çalışma mevcut yaklaşık 2 aydır , bu şirket bu şekilde bir pozisyon almış olabilir mi diye sorguladık.
Geçen hafta 14 milyon tl çıkıldı kozadan , sana daha çok şey yazarım da ceza alırım , bu yüzden bu borsada sorgulayacaksın , neden niçin diye soracaksın , diyorsun ya kap ta var onu herkez görüyor cvp alamıyorsan , ben hisse ortağı olarak şirketi aradım , 2 farklı mail adresi ıkıla sıkıla söylenirse sorgularım burasıda kozaa topiği paylaşırım , ama işi artisliğe döken olursada ağzının payını veririm , çünkü burası paylaşım yeri çok biliyorum ayağına gazel okuma yeri değil.Kolay gelsin.
sakinol tamam
alt üstü mail adreslerinin yerini yazdık bu neyin kafası
çok bilmişim de bu ne kin ? bu ne hırs ?
ben sallama gerçeğe dayanmayan bilgi paylaşmam, burada şirket değeri nasıl hesaplanır,neler etmen , örneklerle temel analiz vs bişeyler yazıp
insanların bişeylerden yararlanmasını amaçlıyorum
kendimde burada yazılanlardan bayağı bişeyler çıkardım öğrendim
hepsi bu
daha önceki yazılarıma bakabilirsin önemli nitelikli işlemler tebliği ile ilgili
orada bu süre azaltma yapılmadan kap açıklama yapma mecburiyetleri olduğunu da yazdım pek dikkat etmemişsin bence oku
Yer İmleri