Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5238 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by keriz Yazıyı Oku
    82 bin endekste 5.36 103 bin endekste 5.4? küsür, varmı böyle daha kötü bir hisse hadi ispatlayın çay ve sigara afiyetiniz olsun?

120 bin endeksinde aldığım bu batık banka; ancak endeks 180 bine giderse aldığım maliyete belki gelir.
    Peki 120 Bin endekste neden aldi, kimse soylemedimi sana, yahu cok yuksek hele bekle, diye.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Peki 120 Bin endekste neden aldi, kimse soylemedimi sana, yahu cok yuksek hele bekle, diye.
    Değerli kardeşim benimle birlikte 120 bin endekste hisse alan arkadaşlarımın hepsi şuan artıya geçti, borsa ve hisselerde sorun yok ki, sorun bu batıkta.
    Bak tüm hisseler takır takır gidiyor, borsanın düşüşü bu batık ile sağlanıyor, yükseliş ise diğer hisselerle
    Sorun sabır ve beklemek ile ilgili değil ki sorun bu batık ta iş bitmiş?

Değerli kardeşim benimle birlikte 120 bin endekste hisse alan arkadaşlarımın hepsi şuan artıya geçti, borsa ve hisselerde sorun yok ki, sorun bu batıkta.
    Bak tüm hisseler takır takır gidiyor, borsanın düşüşü bu batık ile sağlanıyor, yükseliş ise diğer hisselerle
    Sorun sabır ve beklemek ile ilgili değil ki sorun bu batık ta iş bitmiş?
    Peki maaliyetin kac ?

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Peki maaliyetin kac ?
    maliyetim 8,52
    maliyetim sorun değil ki, diğer hisselerde yakalansa idik en azında diğer hisseler de borsanın temel kuralı işleniyor, endeks düşünce hisselerde düşüş oluyor, ama endeks toparladığında hisseler hemen yukarı tepki veriyor.
    Bu batık endeks düşünce zaten lider ona artık tüm bu batık bank yatırımcıları alıştık, ama endeks yükselince de bu batık düşüyor sorun bu.

maliyetim 8,52
    maliyetim sorun değil ki, diğer hisselerde yakalansa idik en azında diğer hisseler de borsanın temel kuralı işleniyor, endeks düşünce hisselerde düşüş oluyor, ama endeks toparladığında hisseler hemen yukarı tepki veriyor.
    Bu batık endeks düşünce zaten lider ona artık tüm bu batık bank yatırımcıları alıştık, ama endeks yükselince de bu batık düşüyor sorun bu.
    Birak bunlari simdi.

Bu maaliyet AKBNK icin kotu bir maaliyet degil.

Eger nakit ayirdiysan, ortalamaya calis ve uzun vadeli dusun.

Zamanla toparlar merak etme.

AKBNK gibi malin olsun.

6. Abi Allah yardimcin olsun..
    maliyetim 8,52
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Simdi de diyorki, abi, ya asagi gelirse,

Borsa bu iner,cikar.

Altin, GM, konut fiyatlari inip cikmiyormu.?

Buralardan al, al ki, torunlarin rahat etsin.

Bu cakal takiminin sonu geldi, hep boyle gitmez, damadi tutmak icin, dunyayi karsisina alanlar, gercekleri gordu aslinda da, hata ettim, kandirildim diyecek kredisi yok.Yarinlar en azindan, bugunden daha guzel olacak.

Diye dusunuyorum.

8. Haklisiniz fakat yukarda dediginiz gibi bunlari biz bile biliyorsak o para babalarinin ne insider lari ne istihbaratlari vardir.. Aslen dert varsa bir dip en yakindan almaya cabalamak..
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Simdi de diyorki, abi, ya asagi gelirse,

Borsa bu iner,cikar.

Altin, GM, konut fiyatlari inip cikmiyormu.?

Buralardan al, al ki, torunlarin rahat etsin.

Bu cakal takiminin sonu geldi, hep boyle gitmez, damadi tutmak icin, dunyayi karsisina alanlar, gercekleri gordu aslinda da, hata ettim, kandirildim diyecek kredisi yok.Yarinlar en azindan, bugunden daha guzel olacak.

Diye dusunuyorum.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •