İngilizlerle anlaşamıyoruz. Adamlar halen 1. dünya savaşının şartlarını arıyorlar. Oysa bas sterlini sana da verelim swap kanalından bir kanal!! Biz cömert bir milletiz. Paylaşmayı severiz. Hem ingilizce de resmi dilimiz olur.
İngilizlerle anlaşamıyoruz. Adamlar halen 1. dünya savaşının şartlarını arıyorlar. Oysa bas sterlini sana da verelim swap kanalından bir kanal!! Biz cömert bir milletiz. Paylaşmayı severiz. Hem ingilizce de resmi dilimiz olur.
Adamlar çok akıllı yarım ada oldukları için sıvılaştırılmış doğalgaza ve onun filosuna ciddi yatırım yaptılar. İranla tartışmalı doğalgaz sahaları ile ilgili hiç bir girişimde bulunmadılar. Amerikanın ortadoğudaki en büyük üssüne ev sahipliği yapıyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yurtdışına gitme meselesini uzun uzun konuşmuşsunuz ama uyuyan yakışıklıya parmak bastırmayı unutmuşsunuz. Parmak önemli.
Doların yarısı 339.5![]()
Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
21/05/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 20
Motorinde 12 KRŞ/LT
pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben de bahçe işlerinden dolayı günde 1 veya 2 kez internet açıyorum. Basından duyamadığımız çok önemli olayları ancak yakın çevremizde yaşanınca öğrenir olduk.
Bir hamido şakir vardı, akıbetini bilen var mı ? Artık daha az yazmak mı gerek acaba ? Kitapçı bu işe ne diyor ? Okuyun diyordur.
Sn Tınaz
Kendimi katar emirinin yerine şöyle bir koydum. Doğuda iran, batı suudi arabistan normalde daha kötü bir coğrafya olamaz. Tarihin boyunca iki tarafada gülümsemek zorundasın bu ülkeler her fakirleştiğinde gözleri sana bakacak. Adamlar aile mirasını yaşatmaya çalışıyorlar.
Hop buradan sonra doğal gaz çıkıyor ve herşey değişiyor. Gelsin newyorkta daireler, londrada malikaneler.
İşte coğrafya böyle bir şey.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri