Alıntı Originally Posted by ares_300 Yazıyı Oku
Ben şüphe duymaya başladım cirodanda kardanda,zarar bile açıklayabilirler belki spek bunu biliyo o yüzden hergün çaktırmadan mal dağıtıyo gelene geçene veriyo, sabırla izliyorum acaba yanılıyormuyum diye maalesef haklı çıkıyorum herdefasında....neyse yanlış tercih kurbanıyım iki hisse arasında kalmıştım, bunu aldım, diğer hisse 2,38 den 3,77 yapmış 3 haftada neyse çok üzgünüm bunu aldığım için, büyük bir hata yaptım bu kadar primli bir hisseyi alarak
Sayın Ares, dayanaksız sözlerle bir şeyler yazmaya çalışmak doğru değil. Gerekçeleri varsa, gerekçeleriyle anlatırsanız bizler de bilgilenmiş oluruz. Başka hisselerdeki gelişme ile de karşılaştırmak doğru bir yaklaşım değil. O zaman ben de size Deva'daki gelişmeleri örnekleyebilirim. Bilançodan önce aşağı bastılar, 19,07 TL den 14 lere kadar indi. Fakat müthiş bilanço açıkladı ve sonrasında 21 lere kadar yürüdü. Ş,imdi ise 18 lerde seyrediyor. Fakat bu gelişme de konfrut için ölçü olamaz. Şu an konfrutun cirosu ve karı muamma. Gıda sektöründe yer aldığı için kendi adıma da bu hisseye ikinci bir şans vererek bir miktar alım yapmıştım. Bilançoyu bekliyorum. Ak koyun kara koyun o zaman belli olacak.