Sayfa 367/1001 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by PEMFIGUS Yazıyı Oku
    Merhaba, kusura bakmayın nette değildim, ancak görebildim. Öncelikle fonlar konusunda tecrübeli olmadığımı belirtmek isterim. Süreç şöyle oldu... Almış olduğum İstanbul portföyün dördüncü serbest fonu için şirkete telefon edip bilgi istedim. Saolsunlar ilgilendiler. Nitelikli yatırımcı meselesi benim de engelimdi. Ama bu konuda sorun yaşamadım. Sizin beyanınız yeterli, insanlar sizin banka hesaplarınız ya da mal varlığınız konusunda araştırma yapmıyorlar.
    Evraklar hem İstanbul Port. hem de işbankası takas hesabı açılması için gerekli evraklar. Risk i anladığınızda dair Vs Vs. Normal hisse senedi işlemleri için aracı kurumda imzaladığınız evraklar işte. Fazladan risk bildirimi sözleşmeleri ve işbankası takas hesabı evrakları.
    Fonun alış ve satış işlemleri, haftanın bir günü yapılıyormuş nedense.. Salı günü kapanış fiyatı ile çarşamba işlem yapılıyor. Ama emri pazartesi günü telefonla veriyorsunuz. Yada müşteri temsilcinizin WhatsApp hesabına mesaj gönderiyorsunuz onlar arıyor sizi. Sözlü emir alıp pazartesi kayda girip çarşamba günü emiri gerçekleştiriyorlar.
    Yani şimdilik deneyimim bu kadar. Bol kazançlar dilerim
    Portföyünüzün yüzde kaçı ile IAR aldınız

2. Faiz indirimi beklentisi ile Kvba larda dususler var degerlendirilebilir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Faiz indirimi beklentisi ile Kvba larda dususler var degerlendirilebilir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Elimde TZT ve TZV var. TZT %0,32 , TZV %0,034 getirdi. Bugün için yaklaşık 10 kat iyi getirmiş. Faizlerin düşeceği bekleniyorsa ki ben bekliyorum, borçlanma araçları fonu da alınabilir. Ama götürüsü de yüksek olur tabi. Her halükarda ppf lerden fazla getirir.

4.  Alıntı Originally Posted by Falcon76 Yazıyı Oku
    HTT % + 0,65 artmış. Bir gün için gayet iyi bir sonuç. Nasıl devam edecek bakalım.
    Aynisini bende yaptim ayrica 5 yillik
    Hst de aldim benimde.bugun gececek
    Yarin gorucez
    Htt 10 k
    Hst 10 k

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. bugun htt ya tzt alirsam yarin fiyatina alinacak. sizce kvba mi ppf mi yoksa uzun vadelimi 4 gun icin?
    Canlar gider heyyyy

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by PEMFIGUS Yazıyı Oku
    Merhaba, kusura bakmayın nette değildim, ancak görebildim. Öncelikle fonlar konusunda tecrübeli olmadığımı belirtmek isterim. Süreç şöyle oldu... Almış olduğum İstanbul portföyün dördüncü serbest fonu için şirkete telefon edip bilgi istedim. Saolsunlar ilgilendiler. Nitelikli yatırımcı meselesi benim de engelimdi. Ama bu konuda sorun yaşamadım. Sizin beyanınız yeterli, insanlar sizin banka hesaplarınız ya da mal varlığınız konusunda araştırma yapmıyorlar.
    Evraklar hem İstanbul Port. hem de işbankası takas hesabı açılması için gerekli evraklar. Risk i anladığınızda dair Vs Vs. Normal hisse senedi işlemleri için aracı kurumda imzaladığınız evraklar işte. Fazladan risk bildirimi sözleşmeleri ve işbankası takas hesabı evrakları.
    Fonun alış ve satış işlemleri, haftanın bir günü yapılıyormuş nedense.. Salı günü kapanış fiyatı ile çarşamba işlem yapılıyor. Ama emri pazartesi günü telefonla veriyorsunuz. Yada müşteri temsilcinizin WhatsApp hesabına mesaj gönderiyorsunuz onlar arıyor sizi. Sözlü emir alıp pazartesi kayda girip çarşamba günü emiri gerçekleştiriyorlar.
    Yani şimdilik deneyimim bu kadar. Bol kazançlar dilerim
    Hocam fonu almak için havale/eft mi yaptınız İstanbul Portföy hesaplarına, o kısım nasıl oldu?

7. Saat 12 itibariyle tahvil durumu bendekiler
    10.6.20. 6.97 0.32 dusus
    08.7.20. İslem yok
    12.8.20. İslem yok
    16.9.20 . 7.80 0.11 dusus
    07.10.20 7.96. 0.03 dusus
    26.1.22.. 8.76. 0.04 dusus
    Bugun kvba lardan
    Fiba fpk %3
    Hsbc hpt %4.getirdi yani pff den cok iyi
    Bugun kvba ya hpt ye park edicem
    YTD.

8. 08.7.20 tahvil ve
    12.8.20 tahvil oran gorebilen varmi
    İslem yok gozukuyor bugun

Sayfa 367/1001 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •