Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    100 gram ve üzeri gram altın alımına 1 gün valör uygulanacak : BDDK

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    38 bin değil mi 100 gram

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Böyle bir şey neden yapılır ki,amaç nedir arkadaşlar.Altın bu dolar değil ki, millet altın alsın istiyorlar diye düşünüyordum ben.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Böyle bir şey neden yapılır ki,amaç nedir arkadaşlar.Altın bu dolar değil ki, millet altın alsın istiyorlar diye düşünüyordum ben.
    Al sat yapmasın istiyorlar gün içi

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Değerli hkm, sanırım yanlış anladınız ! Altın aslında bu ülkede dolardır. Değeri dolarla belirlenen ve bizim otoritelerin maalesef !! müdahale edemediği bir emtiadır. Yurt dışından yolcu beraberi getirilen altın miktaını 5 kg. a çıkarmışlardı hatırlarsak. Çünkü o zaman merkez de altın topluyordu.

Şimdi, sıradan vatandaşın talep ettiği her gram için yurt dışına döviz ödenmek durumunda. Olsa dükkan vatandaşın misali.

6. Ben prensip olarak döviz ve altın türü yatırımlarımı Bankada tutmam. İmar mağduru olmamdan kaynaklı bir reflekstir. Kardeşime de hep bu yönde telkinde bulunduğum halde , tüm yatırımları bankalardadır.

Bu sabah swap meselesinin uzamasından ve gümrük ayarlarından huylanmış '' Abi şu benim dövizleri artık senin bahçeye gömelim '' dedi. Gittik bankaya, bizden alırken makineye saydırdıktan sonra bir de tek tek elle kontrol ettikleri dövizi desteler halinde önümüze koydular. Şu makineden bir geçirelim dediğimde '' bize merkezden geldiği gibidir. Hiç açmadık bile '' dediler. Olsun biz bir açalım diye ısrar ettim. Açınca yarısının eski tip dolar olduğunu gördük. İtiraz ettik, bir yerlerle görüştüler derken 1 saat bekleyerek yenilerini aldık. Ama döviz ödemelerinde sıkıntı felan yok. Gerçekten bazı negatif yazıları okuyorum ama yaşadıklarımız böyle.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Olsun biz bir açalım diye ısrar ettim. Açınca yarısının eski tip dolar olduğunu gördük. İtiraz ettik, bir yerlerle görüştüler derken 1 saat bekleyerek yenilerini aldık.
    Eski tip dolar derken şu aşağıya koyduğum dolarlardan hangisini verdiler acaba?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli hkm, sanırım yanlış anladınız ! Altın aslında bu ülkede dolardır. Değeri dolarla belirlenen ve bizim otoritelerin maalesef !! müdahale edemediği bir emtiadır. Yurt dışından yolcu beraberi getirilen altın miktaını 5 kg. a çıkarmışlardı hatırlarsak. Çünkü o zaman merkez de altın topluyordu.

Şimdi, sıradan vatandaşın talep ettiği her gram için yurt dışına döviz ödenmek durumunda. Olsa dükkan vatandaşın misali.
    Burada şöyle bir ayrıntı var aslında;Kuveyt Türk hariç diğer bankalar fiziki altın vermiyor müşteriye,belki 1kg üstü bazı yatırım bankaları,yani atıyorum X bankasına yatırdığınız 380 bin tl ile 1kg dijital altın alıyorsunuz,kar edip satmak istediniz elinize geçen yine tl...doları anlarım,tl ile alıp bankadan talep ediyorsunuz ama altında bu durum çok kısıtlı neden böyle piyasayı tedirgin edecek önlemler alınır ki?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •