Sayfa 723/1000 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Mart ayı sonu itibariyle,Türkiye'nin önümüzdeki 1 yıl içinde ödeyeceği dış borç tutarı merkez bankası tarafından, 168.884 milyar dolar olarak açıklandı.

KALAN VADEYE GÖRE KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU (*)
    (Mart 2020 itibarıyla) (Y.T:20.05.2020)
    (Milyar Dolar)

MERKEZ BANKASI :8.385

GENEL YÖNETİM (**): 7.121

BANKALAR:75.864

DİĞER SEKTÖRLER: 77.514

TOPLAM 168.884

Deniz43 Hocadan alıntı.

Allah aşkına Türkiye bu borcu nasıl ödeyecek?
    Borç ödenmek için değildir. Döndürmek içindir.

2. Katarla yapılan swap da 1 dolar dahi gelmiyor...gelen para sadece katar riyali:bu para da sadece katarla yapılan ticarette kullanılabilir yani dolara çevrilemez,satılamaz,başka bir para birimine dönüştürülemez.merkez bankası brüt döviz rezervlerinde yerini alır,dövizi şişik gösterir.fayda sağlayacağını düşünmüyorum ama inşallah sağlar.

3. Madem dolara ihtiyaç yok, bankadan çeker,yastık altına koyarım..bunu sadece ben mi düşünüyorum?evet, ben düşünüyorum)

Dolar/TL 6.8104

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    Madem dolara ihtiyaç yok, bankadan çeker,yastık altına koyarım..bunu sadece ben mi düşünüyorum?evet, ben düşünüyorum)
    Herkes düşünüyor da, yastığın üstünde 24 saat birisi olamayacağı için yastığın altına bir daha baktıklarında, o dolar gaymelerin yerinde olamayabileceğinden korkuyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    Madem dolara ihtiyaç yok, bankadan çeker,yastık altına koyarım..bunu sadece ben mi düşünüyorum?evet, ben düşünüyorum)
    şu ortamda insanlar bankalardan fiziki olarak dolarını çekmeye kalksa bankalar alim allah veremez vermemek içir kırk dereden su getirir..deneyin bir isterseniz..

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herkes düşünüyor da, yastığın üstünde 24 saat birisi olamayacağı için yastığın altına bir daha baktıklarında, o dolar gaymelerin yerinde olamayabileceğinden korkuyorlar.
    Reha abi ben iki senedir aynen tutuyorum delimiyim ne

8.  Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    Katarla yapılan swap da 1 dolar dahi gelmiyor...gelen para sadece katar riyali:bu para da sadece katarla yapılan ticarette kullanılabilir yani dolara çevrilemez,satılamaz,başka bir para birimine dönüştürülemez.merkez bankası brüt döviz rezervlerinde yerini alır,dövizi şişik gösterir.fayda sağlayacağını düşünmüyorum ama inşallah sağlar.
    adamların 18 yıldır yaptığı şey, partinin adı Algı Yönetimi Partisi olmalıymış..!!

Sayfa 723/1000 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •