Sayfa 550/656 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Piyasa saticiyi karsilamakta zorlaniyor,bunun kirilmasi icin guzel bir haber lazim. Yakin zamanda sermaye artirimi bekliyordum o da gecikti,olurda gelirse tahtaya hareket gelir.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku

Piyasa saticiyi karsilamakta zorlaniyor,bunun kirilmasi icin guzel bir haber lazim. Yakin zamanda sermaye artirimi bekliyordum o da gecikti,olurda gelirse tahtaya hareket gelir.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gedik sinsi sinsi satışa devam. Hissede iyi trade eden bir iş var düşerken destek çıkarken köstek
    Ayrıca bu şirketin hissesine yabancı falan geleceği yok. Günü birlik trade ediyorlar sadece.

3.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    Gedik sinsi sinsi satışa devam. Hissede iyi trade eden bir iş var düşerken destek çıkarken köstek
    Ayrıca bu şirketin hissesine yabancı falan geleceği yok. Günü birlik trade ediyorlar sadece.
    02.12.2019 tarihinden bugüne kadar olan zaman diliminin pastasına bakarsan trade mi yoksa direk satış mı anlaşılır 😀😃
    Bugün satış tarafında ilk sırada yer alan aracı kurum için😜

4.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    02.12.2019 tarihinden bugüne kadar olan zaman diliminin pastasına bakarsan trade mi yoksa direk satış mı anlaşılır 😀😃
    Bugün satış tarafında ilk sırada yer alan aracı kurum için😜
    Sen dibine kadar haklısın kardo
    Sinsi herifler

5. Kapa geçici vergi beyannamesi düşmüş. Geçen seneki geçici vergi beyannamesine göre çok kötü duruyor. Umarı spk ya göre düzenlenen de bizi şaşırtır.

6. Şirketin en iyi muhasebe departmanı çalışıyor. Maşallahları var😀 korona öncesi bu bilanço geliyorsa koronalı ikinci çeyreği düşünmek bile istemiyorum 😂😅😀🤪😘

7. Korona sonrası bu aylarda şirketi arayan oldu mu? Siparişler, iş yoğunluğu vs hakkında bilgi alan var mı? Spk’ya göre düzenlenen daha iyi olacaktır ama geçen sene geçici vergiyi bilançodan sonra vermiş. Bu sene ise bilançodan önce göndermişler. Ne yapıyorlar anlamadım.

8. Ben sirketi ariyorum ve devamli isler ile ilgili konusuyorum. Siparislerde herhangi bir sorun yok. Gecen yil sonu vuk 259 mio idi ama ufrs 248 geldi. 11 mio TL donem kayacak ve bu yila ek ciro olarak yansiyacak. Tabiiki bu donemde de 2. Ceyrege sarkacak satis olacaktir. Ama ilk ceyrek nispeten Ulker’e yapilan satis fazla oldugu icin ihracat payi biraz dusecek buda 2. Ceyrege kayan satisi kisitlayacaktir. Ufrs de 75 mio civari bir satis -1 +2 mio civari bir net kar bekliyorum. Beklentiler dahilinde bir rakam olur sirketimizin degerini negatif etkilemez diye dusunuyorum. 15 haziranda genel kurulda daha detayli bilgiler elde etmeye calisir ve burada sizlerle paylasirim eger birseyler ogrenirsem.

Sent from my iPhone using hisse.net

Sayfa 550/656 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •