Sayfa 64/1003 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Viop - XIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    100.000 üzerinde son 7-8 gündür aps 20.000 azalmış.yani endeks yükseldikçe poz. kapanıyor.short veya long...

endeks aps düşerek yükselebilir .istediği kadar yabancı satışı olsun; para çıkarak ralli yapabiliyor.zaten %25 lik ralli de öyle oldu..çep to cep formülü ile...

bir yerden sonra aps kararli olarak artmalı.işte o zaman bir yöne kasa doluyorun ilk emaresi ortaya çıkar.aps 520.000 civarı olunca ve bu esnada daha da yükselmişsek ve mevcut yabancı satışı da varsa;kanımca orta vadeli 15-20.000 puanlık düşüş için sarı ışık yanar.

bunlar hazırsa herhangi bir ortalamaları bile sistem kabul edip,o noktadan sonra; short-flat olurum.(saatlik sisteme uyarak sadece short-flat)..bu şahsi orta vadeli poz. senaryom.malesef tüm koşullar yok.istediği kadar yükselsin veya düşsün.

ama şuanda tradeye devam.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    100.000 üzerinde son 7-8 gündür aps 20.000 azalmış.yani endeks yükseldikçe poz. kapanıyor.short veya long...

endeks aps düşerek yükselebilir .istediği kadar yabancı satışı olsun; para çıkarak ralli yapabiliyor.zaten %25 lik ralli de öyle oldu..çep to cep formülü ile...

bir yerden sonra aps kararli olarak artmalı.işte o zaman bir yöne kasa doluyorun ilk emaresi ortaya çıkar.aps 520.000 civarı olunca ve bu esnada daha da yükselmişsek ve mevcut yabancı satışı da varsa;kanımca orta vadeli 15-20.000 puanlık düşüş için sarı ışık yanar.

bunlar hazırsa herhangi bir ortalamaları bile sistem kabul edip,o noktadan sonra; short-flat olurum.(saatlik sisteme uyarak sadece short-flat)..bu şahsi orta vadeli poz. senaryom.malesef tüm koşullar yok.istediği kadar yükselsin veya düşsün.

ama şuanda tradeye devam.
    Şahsen bende bu zamana kadar trade ile geldim ama son zamanlarda çok kararsız piyasa çokta fazla trade fırsatı vermiyor yani benim açımdan portföyümun yine yüzde 20-30 şeklinde trade deneyebilirim zopa yi yersem bırakır beklerim o vakit

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    kısa vadeli olarak ,endekste 3 günlük yataylıkta; saatlikler aşırı alım iken NU VAR..ve bu arada yabancı satışı oldu.
    NU,trentte rahatlıkla delinebilir.

103300 ler direnç gibi olsa da,sabah gaple 1.000 puan yukarıdan açıp,gelene vererek net para çıkışı ile %2 artı da yapabilir.bu sıralar moda; formasyonu gaple yık,endeksi para çıkarak yükselt.o açıdan yorum yapmak zor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    iş bence tamamen vadeli üzerine dönüyor.aynısı geçen kasım -ocak ayında da oldu...adam spotta para çıkıyor ama ralli oluyor . VOB u yükseltip uzlaşmaya giderek milyonlar kazanıyor.çık işin içinden.
    dolayısıyla yok total pasta bu,yabancı spotta satıyor diyerek short açanın kazanması %50.

eskiden bu kadar kompleks değildi bu iş.

5. Bu kambiyo vergisi yabanci için din kez satış fırsatı da olabilir. Bir şeyler ucmadan satıp kaçalım diyebilir. Garanda ki haşin satış da bunu sanki doğruluyor.

6. Bu gece rüyamda havalimanındaydım uçaktan inmiştim ve sonrasında havalimanında beni ve herkesi ayı kovalamaya başladı. En son ocak sonu şubat başı gibi rüyamda evde ayı olduğunu görmüştüm ama onda ben onu kovalıyordum. Sonra borsalarda olanlar malum. Acaba havayolu hisselerinin eşliğinde bir boğa piyasası mı başlayacak veya düşüş başlayacak ve insanlar da short açamayacak yani birden gapli ne bileyim %5 küsur aşağıda başlayacak ve short açmak isteyenler önce düzeltsin biraz diye bekleyip short açamadan piyasa dibi bulacak mı bu da olabilir

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yahu yeme bizi hoşbulduk falan...zaten yazıyordun gerekli nicki ile...
    Gerekli bitti.
    KOÇ başka 10 yıldan çok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    KAHRAMAN
    @kahraman_harun
    ·
    54d
    Kur ve altına %1 vergi, faiz %8 zaten otomatikman borsaya gelin diyorlar. Borsamız çok güzel olacak inşallah. Bir dünya para gelir herhalde artık. Eşek olmak lazım borsaya para koymayanlar.

iddiası bu ,''gel vatandaş sen de al'' kampanyasına destek çıkılmış. .zaten 250.000 genç antilop son 5 ayda MASAİ MARA ya gelmiş.bu 11 aylık genç antiloplar daha önce hiç timsah görmemiş...

Sayfa 64/1003 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •