Burada herkes fikrini yazabilir eyvallah. Ama yalan yanlış bir sürü paylaşım oluyor, bazı moderatorler de dahil...
Burada herkes fikrini yazabilir eyvallah. Ama yalan yanlış bir sürü paylaşım oluyor, bazı moderatorler de dahil...
Yanlış paylaşım varsa yönetime bildir ile bize iletirsiniz bakarız .. Tehdit edilecek yaşı ve hayatı geçeli çok oldu karşınızda çocuk yok cimer filan .. Yasal olmayan bir şey asla yapılmıyor , cimer’e yazacaksanız buyurun yazın ama sakin gözdağı vermeye kalkışmayın ben bunlari geceli çok oldu .. Ayrıca yönetim olarak yalan yanlış paylaşım filan yapmıyoruz ispat edemeyeceğiniz şeyler yazmayın . Bu son uyarım size .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
20 yıldır forumda olan ve çok kısa süre de olsa moderatörlük yapmış biri olarak benim gördüğüm bir taraf devamlı küfür ederken anlayışla karşılanıyor ama diğer taraf karşılık verince üzerine gidiliyor. Burada bazı kişiler devamlı küfür ettiği halde yazmaya devam ediyor. Sıkıntı olan nokta bu bence. Yönetim bu bizim düşünce tarzımız diyorsa yapacak bişey yok ama forumun selameti için öyle olmamalı.
Yönetim o kişileri özelden uyarıyor diye düşünüyorum ama iki gün sonra aynısı oluyor.
Ben 2018 yılından beri hisse net forumundayım hergün mutlaka girerim yorum okur arada yorum yazarım. 1 kere olsun moderatorlerin keyfi davranıp konuya taraf olduğunu görmedim.
Bu arada sakın olaki yağ yakıyorsun demeyin. O Yağdanlıklardan Yalakalardan bu ülkede çok var bize sıra gelmez.
Kesin öyledir...SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri