Sayfa 81/1003 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Viop - XIX

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Zenci palyanço hipne. Sıralamayı unutmayalım.[emoji173]
    Bu kolay bi kripto ya
    Niye yeni kıta diyelim adına tabi bunun abisi eski akıl hocası bi de güneşi batmayan imparatorluk var
    Bu ikisini kıyas etsen şu an için eğer ki,
    Hoqqabazlik ta ,
    Bu en üstten uzmanlık alani diyelim
    Yeni kıta , O eski abisine şapkasını tersten geydirir .
    Karaköy iskelede bul Karayı al parayıcilar fincandaki taşı oynatirken ekipten birileri bu aval aval seyredenlere yaklasir yani arkadan cüzdanı çeker , fark dahi etmezsiniz .
    Burda
    Zenci Barack Obama
    Palyaço şimdiki adam
    Ama hipne (işte burda ters mantık )
    Ağır Hetero er kişi aile babası saygın bay olan bay baydın ay çok baydın kast edilir (hipne ise hicbi zaman var olmuycak bi dummy obje filan olmalı yani herkesin fincan altında baktığı taş ama öyle bişey yok esasta aynı bunun gibi)
    Ve cüzdan arka cepten
    Cekiliiirrr
    Bu ka ya

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Borsalar kriz sonrası çılgınlığın fragmanını yayınlıyorlar...

Valla bu sefer

s400

Suriye

ekonomik çıkmaz

aptal siyasi atışmalar

halkbank...

Bunları görmezden gelip pala aldıkça ben de alacağım.

bu ülkenin derdi tasasi bitmez işler düzelsin de alayim dersen hiç işlem açmamak gerekiyor.

Bu kadar düşük faiz, bol para, develuasyon sonrası iyice pul olan senetler nereye kadar gider kestirmek zor.

Yeter ki batmayalim ,

yeni bir darbe olmasın,

Rusya - Amerika ile yeni bir sidik yarışına girmeyelim.

Ulen insan yazınca bile longsan gönlü geçiyor ama yok pala görmezse biz de gormeyelim...

Hani derler ya ekmegimize bakalım aynen biz teknigimize bakalim
    Bir arkadaşım alintilayip yorumlayinca yanlış anlaşılabilecek içerik olduğunu farkettim

Hemen yarın mal alıp arkama yaslanmayacagim tabii ki

Başta yazmışım zaten kriz sonrası fiyatlamanin fragmanı diye. Elbette ki milletin suratına güzel bir tokat daha atacak palacan. Oradan ekmeğimizi yiyeceğiz tabii ki.

Asıl benim söylemek istediğim dünya bu riski bertaraf edip geri çılgın attığında ben içsel sorunlarımıza takılıp kalmayacağım demek istedim.

Aslında açıkti ama yine de naaaabeeerrr imzalı bir paylaşım görünce yine de Apacik yazmakta fayda olduğunu gördüm.

Bu fragman onu da yazayım asıl gösterim öncesi kısa özet...yani film daha başlamadı...yani alım kararım yok...

şimdilik testerenin ekmeğini yemeye devam...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

3. Erken Seçim Tartışmalarının nedeni CHP nin yerel seçimde kazandığı başarı olsa daha önce bu konu gündemde olmalıydı

Sebep Yeni kurulan partiler ve özellikle Babacan Ak parti ve MHP hatta sosyal demokratlar da bile sempatisi olan birisi yıllarca ekonomiyi yönettiği için Dışarıda da Para sahipleriyle pozitif ilişkileri var kulislerde yüzde 15 16 oy alabileceği konuşuluyor

Bu durum Türk siyasetini tamamen değiştirebilir

Baskın seçim gerekçesi bu durum olabilir ancak 2023 e kadar güç elinde bir kaç yapısal Reform ile yıl bitirilir

Ekonomik sıkıntı çözümsüz bir durum oluşturursa 2021 de Erken seçimi sayın Bahçeli işaret eder

ANE-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Almadığı zaten 10 15 senet var palanın. Kalan senetler zaten en kötü dipten 50 yaptı. Bankaları alırsa shortlari meletir. Bankaları aldığı zaman makasıda kapatır. Ama bu çok mantıklı böyle yapmaz. Bimi 100 lira yapmak hem mantıksız hem daha ucuz.

5. Len arkadaş

Ben bir vatandaş olarak seçim seçim bıktım anasına satayım

Ulan amma meraklı seçime partiler

Ayıptır günahtır anasına satayım sürekli seçime masraf yapmak
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku

Ben bir vatandaş olarak seçim seçim bıktım anasına satayım
    Ulan amma meraklı seçime partiler
    Ayıptır günahtır anasına satayım sürekli seçime masraf yapmak
    Ülkenin % 80'i seçip istemiyor bu güne kadar tek başına kurulan hükümetin ülke adına yapabileceği en iyi hizmet yapıldımı takdir milletin
    ama haberdeki manşet çoğunluğun istediği ülkenin menfaatları değil Seçime gidip gitmeyeceğimize iki kişi karar verir gerisi tefarruat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Libya’da çok ilginç şeyler oluyor. Libya bitmeden seçim olmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Erken seçim olma ihtimali bence yok .CB daha 3 yılı varken neden riske etsin,Ekonomik dar boğaz varken,CORONA varken seçim yapıp,kendi süresinden kısaltmak,akıllıca olmaz.

Bu kararı TBMM alırsa,toplam max. süre azalmaz, ama CB alırsa azalır.PİYASAYI değerlendirirken en son göz önünde bulunduracağım konu;seçimdir.

Sayfa 81/1003 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •