Keskinali kardeş bu kağıt mutlaka patlayacak.. ya elimizde , yada tahtadaBir şekilde patlayacak öyle böyle değil..artık yorum bile yapılamayacak şekilde..;) Çünkü her tarafdan sıkıştı endeks 100 bin olmuş ya... ne demek bu , hiç bir beklentisi olmasa , 2 TL olmuştu. Öküz olsa 2 TL idi yani.. Endeksin akışına gitse bu devirde 7 senedir. Olduğu fiyatın altında olan ( aynı fiyatta bile değil ) bir kağıtmı var. Ben diyorum keşke beklentileri olmasaydı. Keşke rasyoları iyiye gitmeseydi. Özsermaye ve geçmiş dönem borçları artsaydı. sanırım daha iyi olacakmış. Diyecek bir şey yok. Tersini beklenti yapalım bari.. 5 milyon zarar açıklarsa prim yapma olasılığı daha yüksek
Hadi buradan yak..!
2016 temettüsüde bence geçen yılki gibi belirlenir.Her olayları yalan dolan dümen.Bir yönetim kurulu oturup ancak bu kadar dümen düşünebilir.Helal olsun ama dalga dümen işlerinde örnek bir yönetim kurulu aldıkları paranın hakkını veriyorlar.
Erol soyal vardı bizim şirketin muhasebe müdür yardımcısı.Sanırım ortada yok, yada ayrıldı.İletişim bilgilerinde Barış kömürcü yazıyor muhasebe müdürü olarak.vaybe erolum neler gördü bu şirkette.Bulsakta erolumu biraz dinlesek şirken hakkında bilgiler alsak.:DAzmı işler çevirdi şirkette.İş çevirdi derkene yani spariş al ver falan yorucu işler.
Vay bee...Eröl'üm de dayanamadı bu kadar entrikaya yalan dolana.Millete hikaye anlatmak için az çırpınmadı.Eröl bey burayı takip ediyorsan sende katıl aramıza.Anılar canlansın.Millet ,Barış beyi arayalım ,başarılar dileyelim.Farkında olmadan çok zor bir görev üstlenmiş
Camia olarak arayıp hayırlı olsun demek evet bencede mantıklı.Tebrik edelim ama erolu örnek almasın kendine.Yeni bir vizyonla dönsün piyasalara.Birde gelişini belli etsin.Tahtada lambada isteruk barışım demek lazım.
Yer İmleri