Sayfa 200/1043 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. yurd dışı uçmuş sıra bizde benim endexs hedefim gercekleşebilir kısa düzeltme sonra olacaktır.belli başlı hisselerimiz takip devam edecektir

2. gsray.metro.cemaş.ıeyho.ygyo.yyapı.ostim.ozgyo.ıhl gm.tektu.sılvr. ve bir cok hisse yarın artı açacak bayramdan sonra gyo sektörü baya bir canlı olacak gibi ucuz yollu şirketler pirim yapacaktır..bazıları boş beleş hisse diyebilir ..ama boş beleş zamnlarını geride bırakacaklar izleyip hep birlikte göreceğiz YTD

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    gsray.metro.cemaş.ıeyho.ygyo.yyapı.ostim.ozgyo.ıhl gm.tektu.sılvr. ve bir cok hisse yarın artı açacak bayramdan sonra gyo sektörü baya bir canlı olacak gibi ucuz yollu şirketler pirim yapacaktır..bazıları boş beleş hisse diyebilir ..ama boş beleş zamnlarını geride bırakacaklar izleyip hep birlikte göreceğiz YTD
    Liglerin başlamasına 2 hafta kaldı , sporlar artik girmeli bende geçen hafta gsray aldım
    Ozgyo kısa vadede ( 1-2 hafta ) 1.85 denemesi bekliyorum portfoyumde var

4. iyi geceler cümleten arkadaşlar

5. Hocam ygyo ve ieyho bu hafta hareketlenir mi dusunceniz nedir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sayın Çelik hocam bir çok gyo şirketleri eski seviyelerine geldi.Ancak Ozgyo bir türlü performans sergileyemiyor. Sizce sebep nedir.? Veya bir beklentimi yok bu hissede..Görüşünuzu alabilirmiyim. Şimdiden tsk.ederim hocam

7. Hayırlı akşamlar hocam.kısa vade için aldığım KCHOL bügün karla sattım.hocam OSTIM,TKFEN VE MAALT teknik olarak hangisi bir adım önde.teşekkürler

8. Çelik hocam merhaba! Koç Holding ve Aksigortayı orta ve uzun vadeli olarak yorumlayabilir misiniz?

Sayfa 200/1043 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •