Sayfa 885/1000 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by bababazil Yazıyı Oku
    2002-2013 arası 11 sene boyunca 1.70'lerde seyreden dolar ne yazık ki ilk darbeyi 2013'de gezi, hendek ve fetö olaylarıyla yedi. hatırlayınız...
    bir ülkenin parasını degerli kılan üretimdir. para bollugu vardı dolar dusuk kaldı. bir sey uretıp sunu sattık cebımıze para gırdı dedıgınız ne var

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    muhtemelen sizin okuduğunuz rapor dönemlerinde mb yapısının kurumsallaştığı, ab fasıllarının bir bir değil 5 er 10 ar açıldığı, piyasayı rekabetçi ve şeffaf hale getirmek için bddk, spk, tmsf, eximbank gibi kurumların düzenlendiği ab normlarına göre düzenlendiği, reisimizin gençlerin olduğu programlara çıkıp hak ve özgürlüklerden ağlattığı, ahmet kaya nazım hikmetin naaşının gurbette olmasından mütevellit hüzünlendiği zamanlardı, evet o zamanlardan bu zamanlara çok sular aktı, şimdi gelinen nokta yersen yoğurt içersen ayran oldu.

ben trol olsam gelir bunları anlatırdım biz böyle yaptık şöyle yaptık diye ama onları da bilmiyor bunlar, bellemişler bir gezi de gezi, bu kadar kolay mı ülkenin trendini bozmak bir sokak eylemiyle.
    Ya ben bir de şunu anlamıyorum. Dış güçler. ... dış güçler. .. la ne olacaktı, dünya bizim babamızın oğlu mu . Adamlar kendi ülkelerinin çıkarı için bizim ülkemizi ezmeye çalışacak tabiki . Sen de koruyacaksın. Dış güçler. .. dış güçler. .. tamam da iç güçler nerede.
    İyi olunca kendimizden biliyoruz kötü olunca başkasından biliyoruz.

Bunlara tembih etmişler herhalde, küfretselerde tavuk döner ayran istiyorsanız ar, namus, haya kavramını tertemiz edeceksiniz demişler!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

yiğit bulut büyük adammış, lozandan girip ilk on ekonomiden çıkarak, oradan geziye bağlayarak 2023 bilemedin 2031 de ilk 5 teyiz, güzel kandırmış vesselam.

sıfır bilgi, sıfır teori, la fontaineden masallar.
    men dakka dukka

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Soylu? kaç yılında geldi veya kel Numan?
    soylunun 15 temmuz gecesi kahramanlığının benzeri yok siyesetçiler içerisinde
    numanla reis aynı teknede yoğrulmuş hamurlar.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ya ben bir de şunu anlamıyorum. Dış güçler. ... dış güçler. .. la ne olacaktı, dünya bizim babamızın oğlu mu . Adamlar kendi ülkelerinin çıkarı için bizim ülkemizi ezmeye çalışacak tabiki . Sen de koruyacaksın. Dış güçler. .. dış güçler. .. tamam da iç güçler nerede.
    İyi olunca kendimizden biliyoruz kötü olunca başkasından biliyoruz.
    2002'den 2013'e kadar dolar 1.70 de kaldı.
    11 yıl boyunca artmadı beyefendi.

1980-1991 arasında ABD doları 54 kat, İngiliz Sterlini ise 41 kat değer kazandı.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamı kafadan salladığım şahsi paylaşımlardır.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bunlara tembih etmişler herhalde, küfretselerde tavuk döner ayran istiyorsanız ar, namus, haya kavramını tertemiz edeceksiniz demişler!
    Yalnız bu sansür işi iyi oldu . Küfürden ceza yemeyiz .
    Kötü olsa , kullanmamız yanlış olsa sansüre girerdi . Gitmediğine göre kötü değil, kullanım izni varmış der salağa yatarız artık.
    Ha bir de Güneysu 'nun bu numarayı yemesi lazım ama bilemiyorum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by bababazil Yazıyı Oku
    2002'den 2013'e kadar dolar 1.70 de kaldı.
    11 yıl boyunca artmadı beyefendi.

1980’lerde Dolar ve Sterlin, 1980 öncesi 57 yılda kazandığı oranı sadece 11 yılda geçti. 1980-1991 arasında ABD doları 54 kat, İngiliz Sterlini ise 41 kat değer kazandı.
    Arkadaşım gerizekalı mısın. Tamam anladım ama ne ürettik ne sattık ki dünya TL 'ye ihtiyaç duyup TL aldıki döviz aşağıda kaldı.
    Adama laf anlayamıyorum yav.

Sayfa 885/1000 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •