Sayfa 895/1000 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Arkadaşlar gümüş alım satım marj aralığınız ne kadar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
    Güncel tfx Target kurları

2. Gelir vergisi tarifeleri yeniden düzenlendi.

Kira açısından bakarsak ve kiralarınıza %10 zam yaptığınızı düşünürsek, 2020 vergi tarifesinin değiştirilmesi sonucu bu sene ödemeniz gereken vergiden %8-9 civarı daha fazla vergi ödeyeceksiniz.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0200527-10.htm
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Güncel tfx Target kurları

Hocam bu aracı kurum herhalde altın hesabı gibi gümüş hesabımda var. Marjı 15 kuruşa dayamış adamlar. Olmaz sa burayı bir arayım. Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ocak ayında salgın çindeyken tüm yakınlarımı uyardım,maske aldırdım,martda ilk vaka ile tüm yakınlarımın evde oturmasını sağladım,kendim de 70 gündür evdeyim 3 kez dışarı çıktım,hemen her şeyi migrosun eve servisi ve kargolarla idare ediyorum.Annemi bile ziyarete gitmedim o da aynı şekilde idare ediyor aynı şehirdeyiz.Şimdi en yakınlarım bana şikayet ediyor sağlık bakanlığının bu iş bitiyor meailnde açıklamaları ve kendi çevrelerinde insanların kurallara uymamaları neticesinde e kimse uymuyor ki diye düşünüyorlar.Arkadaşlar bu iş şuna benzer misal kanser oldunuz ilk kür kemoterapiyi aldınız dayanılmaz ağrılar kusmalar falan kemoterapinin tüm yan etkileri oldu.Doktor gelecek ay ikinci kür kemoterapi var dedi ya böyle de yaşanmaz ki ben gitmiyorum diyebilirmisiniz.Aslında kimse sizi zorlamıyor isterseniz gitmeyebilirsiniz ama gitmek zorundasınız ve gidersiniz.Bu iş de aynı salgının kendi doğası var şu anda bitmedi kurallara uymazsanız gene artar ve canınıza okur.Sonra sağlık bakanı tvlere çıkar virüs çok akıllı falan der hayır virüsün aklı yok sen salaksın sadece.Şimdi ekonomi çok kötü sistem açılmak zorunda yoksa ekonomi çöker falan diye düşünenler olabilir.Ben salgın öncesinde ailemle çok sık dışarda yemek yerdim.Üç aydır o sektöre bir liram geçmedi salgın bitene kadar da beş kuruş o sektöre harcamam.Her hafta en az bir kez avm ye giderdik giriş çıkışımız 500 ila 1000 lira arasında para harcardık o sektöre de salgın bitene kadar bir kuruşum geçmez.Turizm için de durum aynı.E benim gibi yapacak binlerce orta sınıf vardır bu sektörleri çalışanları mı kurtaracak sokaklarda ekmek parası için bulunmak zorunda olan insanlar mı para harcayacak.Sistemin açılması için salgının bitmesi şart yoksa olmaz bunu ekonomi yönetiminin de hükümetin de anlaması şart yoksa gene çok acı bir tecrübe yaşayacağız normale dönelim derken ikinci tokatı daha da acı bir şekilde yaşayacağız.Benim tüm hazırlıklarım ve önlemlerin bu yönde devam edecek.
    Mecburiyetten normalleşmeye başladım.ama bende dışarıdan yemek yemem, avmye gitmem. Tatilde yazlıktayız.
    Zira sürekli aklımda sizin bu iş loto gibi kimin öleceği belirsiz lafınız var. Evet kadere engel olamayız ama mallık yapmanında lüzümü yok. Tedbirlere devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Aynen dediğin gibi benim başımdada var böyle bi düzüne alamancı....

İş çıkara paraya gelince almanyada pkk destekçilerine oy verir bunlar...

Türkiyeye geldiklerinde üç beş hafta müslüman milliyetçi vatansever....

Bu alamancıların karakterlerinde ve kişiliklerinde ......!!!!!!....?????????
    Sayın Samreit gibi birkaç düzgün adam dışında dediğiniz çok doğru.

Bir de burada 10 tane dairesi vardır. Türkiyeyi över, akpyi över, avrupayı kötüler.
    "Türkiye çok iyiyse dön o zaman" deriz.
    "Orada düzen kurduk, tekrar burada yapamayız" der.
    Ulan neyin düzeni? Sanki orada şirket kurmuş dingil. Sosyal yardımla geçiniyor alt tarafı.
    Asıl düzeni buradaki 10 daire.
    Tek kelime almanca bilmezken, cebinde üç kuruş bile yokken oraya yerleşip düzen kurabilmişsin.
    Türkiyede 10 dairen var, hem de havasını suyunu dilini bildiğin Müslüman ülke, ama düzeni tekrar buraya kuramıyorsun.
    Hee biz de yedik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Saatlik.

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Mecburiyetten normalleşmeye başladım.ama bende dışarıdan yemek yemem, avmye gitmem. Tatilde yazlıktayız.
    Zira sürekli aklımda sizin bu iş loto gibi kimin öleceği belirsiz lafınız var. Evet kadere engel olamayız ama mallık yapmanında lüzümü yok. Tedbirlere devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    diyelim oteller her müşteriyi check in yaparken teste tabii tutma imkanı sağladı
    peki tüm çalışanlarını işe her gelişinde test yapabilecekler mi
    ben diğer müşterilerden çekindiğimden daha çok
    bardağa çatala, tabağa dokunan komiden,aşçıdan,garsondan huylanırım..

Günaydın arkadaşlar, herkes tamam mı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 895/1000 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •