Sayın Filozof@şimdi anlatacağımmm girdiğimiz kağıdı övmek gibi olacak buda benim pek tarzım değil ,ancak şunu söylemeden geçmiyeyim bir değil bir çok beklentisi var kağıdın,bahsettiğiniz haber sadece birisi ,birde bunu Libya olmadan bile düşünebilirsiniz biz dünyanın coğrafi üstünlüğü olan çok merkez bir yerdeyiz yani dünyada petrolün çıkarıldığı bölgelerin tamda dibindeyiz ,şimdi burada yazmak belki ülke çıkarlarımız açısından doğru olmaz ama bazı şeyler değişecek mesela Suriye ve Libya artık eski konumlarında olmayacak işler bizim lehimize gelişmelere gebe,
cumhurbaşkanı olsada olmasada devletimizin çıkarları bu doğrultuda yürüyecek başka yolumuz yok ya olacağız yada olduracağız
Akdeniz Türkiyesiz asla olmaz geride kalırsak boğuluruz Akdenizde mutlaka yüzeceğiz yüzmeliyiz ,neyse fazla politikaya girmeden hisseye dönersek benim hisse yatırım tarzım sahipleri güvenli olmalı temettü vermeli, düzenli karını ve kapasitesini artırmalı ,sürpriz beklentileri olmalı eee bunlar acselde var şimdi ne yapayım durup beklemenin alemi yok diye düşündüm o yüzen girdim.
Yer İmleri