Sayfa 229/1003 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Viop - XIX

1. dolar çaktırmadan gideyür.
    682 lerden dubıltop yapabilir bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. 121.700 den açtığım uzunları 121.450 den kapattım.... Aselsan vadelide kar ettiğim için bugün hala 20 tl kardayım
    Dün saatlik göstergelere göre yaptığım işleme devam....dün en son 120.900 den kapattığım kısaları tekrar 550 puan yukarıdan açmış oldum... Ana hesaptaki uzunlar beklemeye devam edecek.... Saatlik formasyona göre 1-2 lot ile yaptığım teknik al satlara devam...

3. şimdiye kadar hep bankalar gerideydi bir türlü yükselemiyordu bugün endekse göre ayrışıyor bankalar. bence insanlardaki "bankalar gitmeden endeks gitmez" düşüncesi ile şu an bankaları yükseliyor gösterip endeksin kalanını satıyorlar ve insanlarda "bankalar harekete başladıysa bizim hisselerdeki düşüş sadece düzeltmedir" algısını oluşturup ky'nin o hisselerden çıkmamasını sağlıyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ky. borsaya hucumu olumsuz; aile dramları oluşabilir.

yan hisseler son düşüşten sonra bile %100 yaptı.ama bugün yan hisseler zayıf.

etrafta borsaya hucum var.iş yerinde,ailede; herkes hesap açmış.

bıst30/diğer en dipt
    e.eğer endeks yükselecekse; banklar eşliğinde sert hareket olurken diğer yan hisseler az yükselmeli.

endeks düşecekse bankalar az düşmeli ama yan hisseler sert düşmeli. bıst30/diğer UZUN VADEDE ederine gelmeli.

hangi açıdan bakarsan bak ;ky nin en çok tercih ettiği hisselerde göreceli sıkıntı daha fazla gibi.

5. Kapalı piyasada 6.70 olan dolar
    Şimdi 6,81

Dış güçler ha tabi tabi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    arkadaşlar sizden bir ricam olacak...oğluma bir telefon alacağım söz vermiştim LGS ye girecek haziran 20 de...telefon alacağım ama ben hiç anlamam teknoloji işlerinden...apple çok fazla olur 14 yaşında çocuğa ve gereksiz pahalı...ben samsung kullanıyorum ona da samsung alacağım oyun moyun oynar internete girer falan çocuk işte ne yapacak başka telefonla...bir tane gözüme kestirdim SAMSUNG A30S modeli..bunda tek kafama takılan görüntü kalitesi 1080p değil 720p...ama youtube da video izlerken bakıyorum 720 ile 1080p arasında ben pek fark göremiyorum...onun haricinde ram, gb, işlemcisi kameraları v.s. iyi gibi...

alınır mı bu telefon? oyun moyun oynarken kasma falan olur mu? pubG bilmem ne oyunlar işte ondan da anlamam...

bilen anlayan varsa fikir verirse sevinirim...fiyatı da 2.200-2.300 TL gibi...

7. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş.Ülkemiz imam hatip neslinin gayretleriyle bugünleri yaşıyor.

Maşallah hergün yeni bir açıklama yapıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    arkadaşlar sizden bir ricam olacak...oğluma bir telefon alacağım söz vermiştim LGS ye girecek haziran 20 de...telefon alacağım ama ben hiç anlamam teknoloji işlerinden...apple çok fazla olur 14 yaşında çocuğa ve gereksiz pahalı...ben samsung kullanıyorum ona da samsung alacağım oyun moyun oynar internete girer falan çocuk işte ne yapacak başka telefonla...bir tane gözüme kestirdim SAMSUNG A30S modeli..bunda tek kafama takılan görüntü kalitesi 1080p değil 720p...ama youtube da video izlerken bakıyorum 720 ile 1080p arasında ben pek fark göremiyorum...onun haricinde ram, gb, işlemcisi kameraları v.s. iyi gibi...

alınır mı bu telefon? oyun moyun oynarken kasma falan olur mu? pubG bilmem ne oyunlar işte ondan da anlamam...

bilen anlayan varsa fikir verirse sevinirim...fiyatı da 2.200-2.300 TL gibi...
    Xiomi fiyat performas olarak daha iyi sanırım çin üretiyormuş arayüz olarak apple benziyormuş olumsuz konuşan duymadım

Sayfa 229/1003 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •