Fitch/Kılınç: Genel olarak Türk bankalarının olumlu tarafı var ama aktif kalitesi ve refinansman gibi yüksek risk barındıran noktaları da var-Ekotürk
Fitch/Kılınç: Genel olarak Türk bankalarının olumlu tarafı var ama aktif kalitesi ve refinansman gibi yüksek risk barındıran noktaları da var-Ekotürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, bankalara iletilen talimatlara aykırı işlem yapılmasıyla ilgili olarak 18 bankaya toplam 102,1 milyon TL idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Günlük virüs tablosu :
![]()
Hala her gün bin üzerinde vaka yaklaanırken normalleşme pek normal sonuçlar doğurmayacak gibi duruyor.
Yer İmleri