Sayfa 745/1001 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

İphone se icin eskiyi getir yeniyi götür kampanyası yapılmış , 600 TL nakit desteğide var ..

https://www.hepsiburada.com/eskiyi-getir-yeniyi-gotur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1 Haziran itibarıyla hava yolunda iç hat uçuşlarının başlayacağını açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erzurum'un Çat ilçesine bağlı Köseler köyünde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ilk belirlemelere 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Köyde, jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan 2 kişi aranıyor.

İçişleri Bakanı : Hrat Dink vakfına tehdit maili atan provokatör hemen yakalandı

İçişleri bakanı : Kuzguncuk’ta kilisenin haçını kıran provokatör 24 saatte yakalandı

İçişleri bakanı : Provakasyona izin vermeyiz Türk polisine güvenin

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İphone se icin eskiyi getir yeniyi götür kampanyası yapılmış , 600 TL nakit desteğide var ..

https://www.hepsiburada.com/eskiyi-getir-yeniyi-gotur
    Yapmış ama hangi modelde yapmış
    On yıllık se modeline
    Hafıza kartını yukselt yukselt sat
    Ohh suyundan da ko

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Yapmış ama hangi modelde yapmış
    On yıllık se modeline
    Hafıza kartını yukselt yukselt sat
    Ohh suyundan da ko
    Ne on yıllık se’si ? Bir paylaşılan linke girip bakın .. Daha 2 gün oldu se satışa çıkalı !

8. Nooldu dünya şirketimiş
    Hey yawlum benim
    İzin yok mu fabrikani açmaya cin de

Sayfa 745/1001 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz