Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
Hocam diyelimki endeks'den 2 sıfır atılsa ve 100.000 lerden 1000 lere inerse ve 2020 sonuna kadar endeks 1500 lere yükselse %50 yükselmiş endekse rağmen bu BAGFAŞ 21 tl yi geçmeyecek mi diyorsun.?

Sayın TUNGA ve sayın MTERKAN yapmış olduğunuz bilanço analizleri için teşekkürederim, ellerinize emeğinize sağlık.
Sayın GÜCCÜKYATIRIMCI
Öncelikle kimseyi yanıltmak istemem.
Ben kendi fikirlerimi yazdım.
Siz tabiki bilginiz ve risk algınız dahilinde yatırımınızı yapın.

Ben Bagfaş ın yükseleceğine inanırsam 21.00 lerin üstünden de alım yaparım. Bu çok doğal.

Şimdi buna şöyle bir saçma örnek vereyim:
Geçen yıl 80 bin liraya toyota corolla sını satan bir adam, aynı arabayı bugün 120 bin liraya geri almaya çalışıyor. Hatta alamıyor bile. Alt komşum bunu yaşadı. Ve bugünlerde aynı arabayı 120 bin liranın üstünden mecburen alacak. Çünkü yeni piyasa bu.

Aynı bunun gibi
Aşağıdan sattığım bir hisseyi
Yükseleceğine inanırsam, yukardan da alabilirim. Kimseyi yanıltmak istemem.

Benim anlatmaya çalıştığım şu. Bu kağıdın geçmiş hareketlerini yazıp, gelecek hareketleri konusunda öngörüde bulunmak. Olur ya da olmaz, tutar ya da tutmaz. Kimseye birşey ispatlamak derdinde de değilim. Sadece muhabbet.

Ben bu kağıdı devamlı alıp satarım. 2011-2012 de 240 lira olduğu günleri de çok iyi biliyorum. Hatta o zaman bir arkadaşımda vardı. Sat burdan dediğimde bana 600 lira olacak demişti. Sonrası malum. Kağıt ordan yavaş yavaş millete yedirilmişti.

Neyse
Size bol kazançlar dilerim.