Arama sonucu : 4983 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yesil bursa Yazıyı Oku
    Ters fibo da yazdiginiz rakamlar % 161.8 icin 041 %261.8'icin 0.352 cikiyor

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Fib Retracement 'leri günlük kapanışlarda 0.406 'dan geçiyor. TUZAK olarak 0.40 halen ihtimal dahilinde...! 0.40 altında hissenin tadı tuzu kaçar...!
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku

Fib Retracement 'leri günlük kapanışlarda 0.406 'dan geçiyor. TUZAK olarak 0.40 halen ihtimal dahilinde...! 0.40 altında hissenin tadı tuzu kaçar...!
    Arkadaşım git başka hisseyle eğlen. Uzun zamandır senin grafiklerini takip ediyorum, birşeyler yazıp çiziyorsun ama hepsi boş. Eminim ki bu grafiklerle çok uğraşıyorsundur, ama ARTIK SENDE KENDİNE EZİYET ETME. Lütfen artık İHEVA hakkında grafik çizmeyi bırak. ANLA ARTIK İHEVA SENİ SEVMİYOR, bırak artık yakasını.

3.  Alıntı Originally Posted by KAYIP BORSACI Yazıyı Oku
    Arkadaşım git başka hisseyle eğlen. Uzun zamandır senin grafiklerini takip ediyorum, birşeyler yazıp çiziyorsun ama hepsi boş. Eminim ki bu grafiklerle çok uğraşıyorsundur, ama ARTIK SENDE KENDİNE EZİYET ETME. Lütfen artık İHEVA hakkında grafik çizmeyi bırak. ANLA ARTIK İHEVA SENİ SEVMİYOR, bırak artık yakasını.
    Hayatta her şey mümkün ama işte bu talebiniz mümkün değil.
    Yine bir Haziran geldi. Tam 7 seneyi doldurdum. Daha önce rekorum MNDRS. 8 yıl beklemiş ve tek kelime le DEHŞET kazanmıştım.
    Henüz kendi rekorumu egale etmedim. Ama gidişata bakılırsa kendi rekorumu kıracağım, öyle görünüyor...
    Haaa bu aradaa son bir not, HisseNet 'in filtreleme özelliği var. Yazık etmeyin kendinize. Takibi bırakabilirsiniz...
    Sağlıkla...
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.

4. Sayın RızkofRisk yorumlarınıza devam ettiğiniz için teşkkür ederiz.
    Lütfen incelemelerinizi, araştırmalarınızı daha sık bizlerle paylaşınız,
    ben samimi bir şekilde söylüyorum tecrübelerinizden çok istifade ediyoruz.
    Sağlıcakla kalın

Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Hayatta her şey mümkün ama işte bu talebiniz mümkün değil.
    Yine bir Haziran geldi. Tam 7 seneyi doldurdum. Daha önce rekorum MNDRS. 8 yıl beklemiş ve tek kelime le DEHŞET kazanmıştım.
    Henüz kendi rekorumu egale etmedim. Ama gidişata bakılırsa kendi rekorumu kıracağım, öyle görünüyor...
    Haaa bu aradaa son bir not, HisseNet 'in filtreleme özelliği var. Yazık etmeyin kendinize. Takibi bırakabilirsiniz...
    Sağlıkla...

5.  Alıntı Originally Posted by muslu Yazıyı Oku
    Sayın RızkofRisk yorumlarınıza devam ettiğiniz için teşkkür ederiz.
    Lütfen incelemelerinizi, araştırmalarınızı daha sık bizlerle paylaşınız,
    ben samimi bir şekilde söylüyorum tecrübelerinizden çok istifade ediyoruz.
    Sağlıcakla kalın
    Rica ederim Sn. Muslu,
    Yorumlarıma neden devam etmeyeyim ki, elbette devam ediyorum. Forumda eleştri hakkını en başta savunanlardanım. Forumda herkes fikrini, hiç bir şeyden çekinmeden, açık yüreklilikle dile getirebilmeli. Zaman zaman bu konuda çıkışlarım da olmuştur. Forum kuralları bunun çerçevesini çok güzel çizmiş...

Şimdi size cevap yazarken bir de film geldi aklıma; BAKIŞ AÇISI
    Aktör Forest Whitaker, film boyunca elinde kamera bir olayı çekmektedir. OLAY TEK ama başkaları tarafından görülenler 7 FARKLI BAKIŞ AÇISI ile anlatılıyor. Film belki bir çok izleyiciye sıkıcı gelmiştir eminim ama analitik, çözümleyici bir yapıya sahipseniz sizin için sürükleyici bir hal alıyor. Film senaristleri 7 farklı gözden, böyle yaklaşmış bakış açısına...

Teknik ve Temel bilimlerden hoşlandığım için BAKIŞ AÇISI yaklaşımına kendi tarzımla da örnek vermek isterim;

Yarısı dolu bir bardağa;

Yarısı BOŞ,
    Yarısı DOLU,
    Üst kısmında %78 AZOT var,
    Üst kısmında %21 OKSİJEN var,
    Üst kısmında çok az KARBONDİOKSİT var,
    Alt kısmında 2 HİDROJEN atomlu moleküller var,
    Alt kısmında 1 OKSİJEN atomlu moleküller var,

bakış açıları ile bakılabilir...

Bardak TEK ama 7 FARKLI BAKIŞ AÇISI ...! VEEEE Yedisi de DOĞRU...!

Eleştri böyle bir şey, benim için... Yeter ki yapıcı olsun, iyi niyetli olsun...

Sağlıkla...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •