Borsa yükselirken bende nasibimi aldım ama elim hep tetikte idi mal tasimadim bir tek Deva hissesi 3 gün taşıdım o da brüt takas da imiş iş yoğunluğun dan bakamadım haberler kap kısmına gözümden kaçmış satamadim akşamına bilanço geldi 3 gün tavan oldu 3.tavanda sattım hisseyi ama yükselişlere hiç güvenmedim şimdilik ise 100 nakitteyim aynı koç gibi düşünüyorum bende şimdi almam yükselse hiç almam o moddayim
Bende Ulusoy unda yaşadım bu durumu aldım akşam satayım dedim bürüt takas dedi tutuyorum bi de konya var ama o yüklü miktarda zaten tek beklentisi bedelsiz onu yakalarsam yeter bana bu yüzyıl
Bende Ulusoy unda yaşadım bu durumu aldım akşam satayım dedim bürüt takas dedi tutuyorum bi de konya var ama o yüklü miktarda zaten tek beklentisi bedelsiz onu yakalarsam yeter bana bu yüzyıl
En son Twitter da bedelsiz ler için bir kaç birseyler yazıyorlardi herhalde devlet kar yedeklerini sermayeye eklemeyenlerden vergi mi ne kesecekmis yalan olmasın varmi öyle bir durum
En son Twitter da bedelsiz ler için bir kaç birseyler yazıyorlardi herhalde devlet kar yedeklerini sermayeye eklemeyenlerden vergi mi ne kesecekmis yalan olmasın varmi öyle bir durum
Dün bir tebliğ yayınlandı Resmi gazetede Sermaye artırım kararını yönetime bıraktı bi şeyler dönüyor ama nedir zaman gösterir 4 milyon sermayeli 350 ilyon aktifli bir kağıttan neden korkayım nasılsa bölünecek bi gün piyasada çok umrunda değil zaten
Yer İmleri