Sayfa 373/1003 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Viop - XIX

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Uzun vadeli göstergeler sinyal veriyor... Buralardan koparsa bir daha bu fiyatlar hayal olacak...
    Bence baktığın göstergeye bağlı.
    Hem ben short olmam.kaldıraçlı işleri bıraktım.
    Düşünce spot alımı yapacam.
    Çıkarsada çıksın almam

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    garan ve işctr ye baktım.
    çıkamamışlar.
    ikili dipten veya ikinci dipten alınabilirler göründü bana.
    onlar ikinci dibi yaparken,diğer senetlerde yapacak büyük ihtimalle.
    Akbnk de o gurupta bence bunların çıkmak endeksi yukseltmek gibi bir dusunceleri yok. Sanki yakında başımıza bi is gelecek cakilacagiz modundalar acaba bir bedelli patlatırlar mı diye bakıyorum
    bir halt olacağı yok.

3. Yalnız protestocular yakaladiklarini linç etmeye başlamış dehset videolar var izleyemedim bile
    Diger ulkelerden hala ses yok cok ilginc en azindan protestoculara moral acisindan sizinleyiz endiseliyiz denmesi lazim
    Cin rusya hadi yahuuu iran bile sus pus
    Iran da bunlar olsa 3 abd ucak gemisi coktan yanasmisti
    Tarihi fırsatı kacirmamalari lazim

4.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Uzun vadeli göstergeler sinyal veriyor... Buralardan koparsa bir daha bu fiyatlar hayal olacak...
    Gostergeleri ayarlayan robotlar değilmi?
    Borsalarda, bir tuşla yön değiştirirler, göstergeleri yine ayarlarlar, tüm dünyada ne yazık ki durumlar aynı.
    Kopuş hiç istemediğimiz güney yonunde olacak, ne yazık ki yine en çok mağdur olan yine ky olacak..

Yalnız çöküşte be sefer KY a acımak yok, bunu hak ettiler...

İnşallah tümden sıfırlanırlar

Sen neyine güvenip, yükselişe oynuyorsun yarım akıllı, bi de kredi parasıyla

Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Gostergeleri ayarlayan robotlar değilmi?
    Borsalarda, bir tuşla yön değiştirirler, göstergeleri yine ayarlarlar, tüm dünyada ne yazık ki durumlar aynı.
    Kopuş hiç istemediğimiz güney yonunde olacak, ne yazık ki yine en çok mağdur olan yine ky olacak..

Gezi parkındaki eylemciler hakkaten çok çağdaş ve elit kesimmiş , o dönem bir tane dükkan yağmalanmamıştı....

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Yalnız protestocular yakaladiklarini linç etmeye başlamış dehset videolar var izleyemedim bile
    Diger ulkelerden hala ses yok cok ilginc en azindan protestoculara moral acisindan sizinleyiz endiseliyiz denmesi lazim
    Cin rusya hadi yahuuu iran bile sus pus
    Iran da bunlar olsa 3 abd ucak gemisi coktan yanasmisti
    Tarihi fırsatı kacirmamalari lazim
    hiç bir devlet bunu destekleyemez.
    her ülkenin aşil tendomu bu.
    hiç biri abd ye laf söylemez.
    bütün yönetimler adaletsiz,hırsız
    kendi ülkelrinde de sosyal olaylar patlamak üzere
    abd de olunca demokrasi
    kendi ülkelerinde olunca dıjjj güçler.
    ikiyüzlülük
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Abd de ya insanların %85 inin ya birikimlerinin %85 i hisse senetlerinde imis. Dolayısıyla dow a gelecek satislar3 abd halkının gelir kaybina2 neden olacağından sarı kafa mecbur matbaayı dowa dayamaya. Orada meydana gelecek kayıp turupun sonu demektir.
    2 gün once bir film izledim bir sahnesinde sokakta kiliseye para toplayıp insanları dine davet eden rahibe insanlara bir sürü şey sayarken arada bırakın hisse senetlerinizin pesinde koşmayı tanrıya koşun hisse senetleriniz sizi kurtaramaz gibi bir vaaz veriyordu. İnsanların damarlarina kadar dow zekredilmis sarı kafa seçime giderken dowu elinde geldiğince tutmaya hatta yukarıya taşımaya gayret ediyor. Elindede dolar matbaası var para borsaya akıyor baska hic bir yere gitmuyor reel ekonomi ve üretim çarklarına girmiyor. İssizlik bosuna %26 lara çıkmadı
    madem dolar matbaası elinde dersinki hic kimse işten adam çıkartmayacak ben para basıp size verecegim vatandaşa ddagitacagim derdi. Piyasayı rahatlatirdi.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 373/1003 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •