https://m.yenisafak.com/spor/fenerba...devirdi-382881
Fenerbahçeli taraftarlar iki polis otosunu devirdi. Maç sonunda taraftarlar ortalığı savaş alanına çevirdi.
Fenerbahçelilere lafım yok. Sadece kimse masum değil bu dünyada.
Amerikayla en büyük farkımız bizde kişisel silahlanma yok. Yağma kültürüde toplumun geniş kesiminde yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Bizimkilerin maddi anlamda yetersiz kalan ama dogru olan tek hamleleri kısa çalışma odeneği ve isten çıkarmanın yasaklanmalıdır. Ancak 3 aylık süreç yeterli degildi. Sürecin yils onuna kadar uzatilmasi gerekir.
Şu anda bir çok isletme 3 ayın bitmesini bekliyor yarın isletmeler açıldığında is hacimleri ozellikle cafe restaurant avm giyim magazaları gibi yerler yaridan fazla ciro kaybina uğrayınca mecbur işçi cikaracaklar bu yuzden bu uygulamanın yilsonuna kadar uzatlmasi gerekir
bir halt olacağı yok.
Türkiyede olmaz merak etme.. Oralarda olur. Çünkü özgürlük var vede insanlar devletten korkmuyor. Koyun değiller. Klavye delikanlısı değiller. Takdir ediyorum haksızlık karşısında sesini yükseltenlere.
Ayrıca böyle olaylar ilk yada son kez olmuyor. Gelişmiş ve medeni ülkelerde bu çok doğal karşılanıyor.
Türkiyede böyle birşey olsa; ya chp li derler, ya terörist derler, yada vatan haini derler..
Aslında hepimiz biliyoruz.
Her ne kadar senaryodan haberi yokmuş ve herşey spontane yaşanıyormuş gibi gözükse de emeriga herşeyi planlayan, ince ince işleyen... ( Şimdilik herkes öyle biliyor, bozmayalım)
O yüzden bu olayları isteseydi ilk dakika bitirirdi. Demekki lazımmış. Yani bir gün olurda düşüş için bahane lazım olursa kendileri bile yakarlar sağı solu (ki şu an yakıp yıkanlarda kendileri gibi..)
Doğu meselesi biraz karışık, ilk kez ipin puştun elinde olduğunu anladılar. Şimdi "biz yıllardır bu haldemiymişizin" şaşkınlığı var. Ama kırbacı eline almış bi kere Rutin reizzz.... Vuruyor ha vuruyor. Yok virüsle, yok ekonomik olarak, yok gösterilerle....
Neyse moruk, yaşayıp göreceğiz...
Bu olaylar bircok ulkeye yayilacak basta avrupa
Insanlar bikti tukendi vahsi kapitalizmden
Dünya kaldırmıyor bunu artik
Salgin nedeniyle 2 aydir taa çocukluğumda gordugum hayvanlari kuşlari gordum bizim koyde hava tertemiz oldu doga kendine geldi.
Surekli tuket daha cok tuket...hicbir sey dayanmaz denizler bile kirlenmeye baslamisti.
Su son salgindaki rezalet fitili atesledi halklar uyaniyor artik..sorgulamaya basladi.
Abd deki siyahlarin icinde cok beyaz da var protesto eden...
Diyorlar ki ...ben 3 aydir issiz acim...bu borsa hangi parayla 5 yillik cikisini yapti 1.5 ayda
O paranın trilyoner yahudi yerine bize reel sektore gitmesi gerekirdi diyor...
Suni paralarla borsayi sisirme isinin cilkini cikartirsan halktan da boyle tokat yersin.
Yer İmleri