Arama sonucu : 1110 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BALAT - Balatacılar Balatacılık

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Son 2 günde bu sayfayı 696 kişi ziyaret etmiş.. bir yatırımcının iki gün girdiğini tahmin etsek ve doğru olsa 696/2 = 348 yatırımcı demek Hayat ayrıntıda gizlidir... ortalama 10.000 lottan 3.480.000 lot demek = hisse eder.. şirketin %27 ' si eder bazılarının elinde daha fazla olduğunu biliyorum toplam yatırımcı 1358 yatırımcı olduğuna göre dolaşımdaki hisse %97 ' si doğru oluyor .; bakalım şirket yetkilileri ellerinde kalan 4.000.000 lotu hangi haberler ile piyasaya satacaklar izleyip göreceğim şirkette bedelli kaçınılmaz duruyor borçları ödemek için bedellinin %100 olacağını düşünüyorum. Yöneticiler piyasaya iyi hisse sattılar borç ödüyoruz diye !
    hayırlı bir hafta diliyorum herkese , umarım genel kurulda herkesin hoşuna giden haberler çıkar herkes mutlu olur bazı Telegram sitelerinde hisse alacağımı yazmışlar ben bu tahtada beklediğim haberler düşmeden ve bilançoda o rakamları görmeden artık hisse almam şirketin internet sitesi bile halen kapalı şirketin defter değeri ortada iyi geceler .. Buda son olsun ... Kral Kobra kıymetli yatırımcı dostum Allaha emanet YTD
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 01-06-2020 saat: 03:35.
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •