Arkadaşın yorumuna katılıyorum , patronun tutumu şirkete o kadar hakim olmuş ki geçtiğimiz yıllarda 2017-2018 bu hisseyi taşırken yatırımcı ilişkileri sorumlusu Bülent beyi aradım bir şey sormak için , abartısız söylüyorum 1 hafta içinde en az 3-4 gün günde iki üç defa tel açtım her seferinde sekreterin cevabı, Bülent bey toplantıda şu an müsait değil, tel bırakın o sizi arayacak, yemeğe çıktı toplantıya girdi vs.vs. Yatımcı İlişkileri Sorumlusu arkadaş ilişki kurmamak içinokadar ustaca manevra yapıyordu ki 3 defa tel no. bırakmama rağmen nezaketen ve görevi gereği bir kez olsun aramadı bende en sonunda sekreter hanıma bakın ben alacaklı değilim borçludan kaçar gibi bu arkadaş benimle görüşmekten kaçınıyor ve SPK nın görev tanımına göre suç işliyor kendisini SPK na şikayet edeceğim diyerek tel kapattım.. 1-2 saat sonra bir bayan aradı beyefendi buyurun ben yardımcı olabilir miyim dedi bende kendisine hisse senediniz halka açık ama şeffaflıktan çok uzak ve yatırımcı güvenini yok etmişsiniz o yüzden yıllardır iyi bilanço dönemlerinde dahi 2.5 -3 tl da ve çok düşük değerlemelerde sürünüyor ve bir türlü gerçek değerine ulaşmıyor, bir daha kolay kolay Ege seramik hissesi almam diyerek görüşmeyi sonlandırdım.
Gel zaman git zaman 1 ay önce ucuz kaldı diyerek 3.90-4.10 aralığı az bir miktar yine aldım , değişen pek bir şey yok 2 gün önce hisseyi iyi bilançoya rağmen %- 7 aşağıda görünce "Can çıkar huy çıkmaz" ve "Balık Baştan Kokar" misali benimle görüşmeyen zihniyetin hisseyi yatırımcıya haram eden zihniyetten cesaret almış olduğuna bir kez daha inandım..
Şu an karda mıyım evet, fakat bu hisseye güvenerek fazla miktar alırım dersem yalan olur ? paramın max.% 5-10 kadarı ile alırım layık olduğu değeri verir geçer giderim...
Yer İmleri