Sn. Laguna bankalar artık hem risksiz, hem de endeksi götürmek için şart yabancı için... Son noktayı da Varlık Fonundaki blok hisseleri alarak koyabilirler.
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
aselsan ne yapacak bakalım.?
Yurtdışı hala koşturuyor. 82-108 yapan endekste artık banka hisseleride yeter bu kadar diyip azat edilmesi gerekir. Emlak konut dayanamadı bastı gitti. 82 bin dipte 1,08 den alıp sonraki gün 1.11 den vermiştim![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Adamlar 18 den alıp 24.700 yapmış %19-20 civarı , cam göbeği yatay kanal içinde 30 iş günü git gel yapıp yukarı yeni kanal açmış.
Şuanda 25.800 lerde ikili tepe yaptı yaptı yoksa geçen hafta verdiğim kısa vade 26.400 hedefi.
Ve hala dow da teknik çalışmıyor muhabbetleri , şuanda teknik her borsada çalışıyor sadece oynaklık derecesi farklı borsalarda buda bu kadar belirsizlik üzerine beklenti çizilmiş dünya da normal ve karşımıza RİSK olarak geliyor.
Yer İmleri