ONS cular 1.695 altına dikkat edin , teknik formasyon çalışırsa 1.645 formasyon hedefi.
ONS cular 1.695 altına dikkat edin , teknik formasyon çalışırsa 1.645 formasyon hedefi.
Son düzenleme : sindoma53; 03-06-2020 saat: 17:18.
ML robotu belirli kriterler ile çalışıyor, muhtemelen Cocacola gibi sırdır.
Büyük traderlar yemleme yaparak robotu sahaya çekiyor olabilir. İncelemek lazım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Güvenli liman dediğimiz altın 1750 küsür direncini bir türlü kıramadı. 2. dalga , ticaret savaşı vs OLMAZ ise ben altında çok hareket olmayacağını düşünüyorum bir süre en azından. Dolar endeksi basılan paraların da etkisiyle zayıf, burada üstüne swap gelirse daha da düşer.
Borsadan çıkış olsa da sadece düzeltme olur, ana trend yükseliş, yukarıda bahsettiğim senaryo olursa. Altın döviz fonlarından sonra Serbest döviz fonlarında da vergi arttırıldı. İç yatırımcı için sadece hisse ve yatırım fonları cazip hale geldi. Özetle benim öngörüm bu.
YTD.
program (aka robot) için kullanılan yöntemler sır değil.. "quantitative finance" üzerine herhangi bir kitap temel konuları gösteriyor.. önemli olan kodlama.. fakat onunda farklı olmasını beklemek zaten normal.. zaten aynı problemi iki farklı yazılımcıya ver tamamen farklı şekilde çözeceklerdir problemi..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Aristo’n abi spot pasta atabilirmisin
Xu100 tüm ve xu30 abi
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri