Sayfa 702/1003 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    bunun hakkında bir fikri olan yokmu?

ayrıca

halkyatırım ocak-haziran arası pasta verebilecek bir müslüman yokmu?
    HALKB de tahsisli sermaye artışı oldu.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Robotlar aralarında çarpışıyor. Kimi momentuma oynuyor kimi terse çalışıp alıcı gelince dirençlerden veriyor. Normal vatandaş işlem yaptığında hareket geliyor, kademeli işlem yapmak gerekiyor.

Bir spekülatör biz şirketlerden anlamayız paramız yetiyorsa alırız alıcı gelince veririz diye. Böyle adamların olduğu yerde ister istemez akıl mantık ile hareket edenler tersde kalıyor birden duygusal hareketlerin içinde kendini buluyor. İnsan çirkin şirketleri satıp güzel şirketleri almak istiyor ama fiyatlar ters işliyor. Para kazanmak gerçekten zor. Japonyada şirket kodları galiba numerik, alıp satarken duygusal davranmayı belki önlüyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    HALKB de tahsisli sermaye artışı oldu.

teşekkürler ariston usta.

ben şunu öğrenmeye çalışıyordum.

sabahleyin bummer forumdaş bir pasta paylaştı. bilmiyorum gördünüzmü 6 ayda halkyatırım elindeki hisse değerini 20 kat artırmış

bu hisseler acaba hangileri onu öğrenmek için istemiştim.

var ise böyle bir pasta paylaşırsanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler

1-Merkez Bankası -altın hariç- brüt rezervi geçen hafta 2255 milyon dolar azalarak 51.149 milyar dolardan 48.894 milyar dolara indi.Yılbaşında 81.240 milyar dolar olan altın hariç brüt döviz rezervleri böylece 15 mayıs itibariyle yaklaşık 4.5 aylık dönem içinde 32.346 milyar dolar azalmış oldu.

2-Yurt dışı yerleşikler geçen hafta da 404.9 milyon dolarlık hisse senedi , 389.9 milyon dolarlık Hazine tahvili ,toplam 794.8 milyon dolarlık menkul kıymet sattılar.

önümüzdeki haftada döviz rezervleri azalıp üstüne birde borsanın bu yükselişine rağmen yabancıalrın hisse senedinden çıkışı sürerse büyük bir cisim yanaşmıyor muhtemelen çarpmak üzere olabilir
    bir halt olacağı yok.

chp enis berberoğlu ve 2 hdplinin milletvekilliği düşürülmüş

6. Dax barları moka sarıyor.
    2 zaatlik,
    4 zaatlik
    ve de
    günnük.
    Dow tuttu tutu,
    yoksa tutti furitti.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. TEB 20.000 long kapatsın hele. Kütür kütür düşecek. ABD nin catsa yaptırımları falan bahane bulunur

8.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Kara cuma gecikir, belki hiç gelmez...
    Ayak sesleri...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

Sayfa 702/1003 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •