Yesil kapatmazsa olecek hastaligi var dow son dakika 200 puanlik matbaa alimi gelmis yine
Yesil kapatmazsa olecek hastaligi var dow son dakika 200 puanlik matbaa alimi gelmis yine
I feel more and more confident that our economy is in the early stages of coming back very strong. Not everyone agrees with me, but I have little doubt. Watch for September, October, November. Next year will be one of the best ever, and look at the Stock Market NOW
Trump
ANE-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabii ki. O bakımdan farklı düşünmek lazım, önüne her koyulanı yemeyeceksin, beyin devamlı dinç duracak, sorgulayacaksın... bağışıklık sistemine geçileceğini önceki aylardada söyledim, kalan sağlar bizimdir diyerekten..
Şimdi protesto olayları olmasa idi, hala corona tartışılıyordu ve ülkelerin kapılarını açması vs halk tarafından büyük tepki yaratırdı...
Kaşla göz arasında iran ve ırak sınırı açıldı mesela..
Ben hiç bir şekilde güvenmiyorum zaten.. bir süre daha evdeyim.. gözlemleyeceğim..
Var mı ki fark. Forumda bile aynı.
Geçmişten bir örnek veriyorum. Yanlış yapılan bir şey adam bugün yapılan yanlışla cevap veriyor.
Diyemiyor ki o yanlıştı.
Ama siyasete girip aranızı açmayın. Bence.
Burası siyaset forumu değil.
Ha düşüncem keşke geçmişte de suç işleyen mv. milletvekilliği düşürülseydi. Refah Partisi Kapatılmazdı.
Iran başta ikinci dalga baslangici var fransa almanya ile ispanya da form tutuyor yavastan
Iran dun en yuksek ikinci vakayi acikladi baslangicta beri bugun de iranla gumruk kapilarini actik
Yer İmleri