Sayfa 759/1003 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Viop - XIX

1. 128.875 cort 20/10 bugün kapamalık stop dowun 26.660 ihlali
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Palaya söyle hocam viop 130 istiorsa gelsin 12 vadeye orası 131300 gördü bile şuan 130700 diğer vade şhortcu arkadaşları üzmesin bosuna
    ne kadar kötü bir durum sizin zarar yazınızdan sonra aklımdan geçmişti yazmayayım dedim ama siz cevap yazınca heveslendim.

şimdi siz memursunuz ve bu aralar amme hizmeti yapıyorsunuz hemde işiniz olmadığı halde ve riskli bunun sevabı tartışılmaz

lakin

bir yatırım yaptınız ve zararınız belkide 2 aylık maaşınıza denk gelecek vaziyette oldu. ve moralsiz üzgün sinirli streslisiniz haklı olarak.

ve insan ister istemez şunu düşünür arkadaş iyilik yapıyorum karşılığında neden zarar görüyorum diye belkide isyan eder.

peki hiç aksi düşünüldü mü iyi bir şey olduğunda iddia oynadın kazandın piyango oynadın kazandın vay beee bir iyilik yaptım ki karşılığını buluyorum diye. bence bende dahil çok az aklımıza gelir.

ama yaptığın iyiliğe karşı beklentin hep olur.

neyse sizin durumunuz galiba şu olacak gibi tabii inşallah olmaz.

hani bir laf vardır ya ama hep avuntudur.

kumarda kaybeden aşkta kazanır.

sizin durumunuzda acaba diyorum bu parayı kaybedeceksiniz lakin karşılığında sevabınız büyük olacak

olabilir mi acaba ?

saygılar

3.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Evet big (düş ..... Dow) yazdığım için ceza yemişim.12 vade vurusmaya devam fakat tek taraflı oluyor bu 8 bin TL vurdu pala saygılar
    Abi üst üstte artı kapanış rekoru biz short olacağımız döneme geldi birde eksi 2 bin makas 0 lanınca zorladıkça zorladı halen de zorluyor

Yani 2 gün artı 1 gün eksi tarzı gitse bu kadar Zor olmazdı mübarek hergün artı GAP hergün artı
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    bimin fksi 29 endeksi bunla manupule ediyolar short açtım tam tepe burası
    tam tepe

böyle mesajlar geliyorsa bil ki gün içi en yüksekte kapar o günü çok yuksek ihtimalle...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. Arkadaş tübraş gitse ne olur gitmese ne olur adam kaç seferdir 90 da satıyor sonra 80 xx lerde alıyor

Endeks bilmem kaç iken tübraş kaçtı şimdi kaç

Kaldığı 100 binlerin altında 94 tl görmüştü borsa gelmiş 110 bine olacak iş değil

Tübraş hissem endeks akortlarına karşılık heç yardımcı olmadı bana elimde tek tübraş hissesi kaldı

endeks 30..

yükselen ilk 5 vs düşen ilk 5..

T harfi yükselenleri domine etmiş..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ne kadar kötü bir durum sizin zarar yazınızdan sonra aklımdan geçmişti yazmayayım dedim ama siz cevap yazınca heveslendim.

şimdi siz memursunuz ve bu aralar amme hizmeti yapıyorsunuz hemde işiniz olmadığı halde ve riskli bunun sevabı tartışılmaz

lakin

bir yatırım yaptınız ve zararınız belkide 2 aylık maaşınıza denk gelecek vaziyette oldu. ve moralsiz üzgün sinirli streslisiniz haklı olarak.

ve insan ister istemez şunu düşünür arkadaş iyilik yapıyorum karşılığında neden zarar görüyorum diye belkide isyan eder.

peki hiç aksi düşünüldü mü iyi bir şey olduğunda iddia oynadın kazandın piyango oynadın kazandın vay beee bir iyilik yaptım ki karşılığını buluyorum diye. bence bende dahil çok az aklımıza gelir.

ama yaptığın iyiliğe karşı beklentin hep olur.

neyse sizin durumunuz galiba şu olacak gibi tabii inşallah olmaz.

hani bir laf vardır ya ama hep avuntudur.

kumarda kaybeden aşkta kazanır.

sizin durumunuzda acaba diyorum bu parayı kaybedeceksiniz lakin karşılığında sevabınız büyük olacak

olabilir mi acaba ?

saygılar
    Yok hocam üzüntü kazanmakta var kaybetmekte 2009- 10 dan beri oynuyorum bu kumarı

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    thy
    ekgyo

bunlar ağırlıklı satılmış mı?

Sayfa 759/1003 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz