Sayfa 760/1003 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Viop - XIX

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    inşallah köylerine dönüyordur insanlar... biraz üretim artsa hiç fena olmaz...
    hatta üretip satmayı da geçtim, kendi yiyeceğini bile lokal olarak üretebilse o bile kar aslında...
    aynen bende bu şekilde düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Abi üst üstte artı kapanış rekoru biz short olacağımız döneme geldi birde eksi 2 bin makas 0 lanınca zorladıkça zorladı halen de zorluyor

Yani 2 gün artı 1 gün eksi tarzı gitse bu kadar Zor olmazdı mübarek hergün artı GAP hergün artı
    Aynen big ben böyle şansın yav

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Arkadaş tübraş gitse ne olur gitmese ne olur adam kaç seferdir 90 da satıyor sonra 80 xx lerde alıyor

Endeks bilmem kaç iken tübraş kaçtı şimdi kaç

Kaldığı 100 binlerin altında 94 tl görmüştü borsa gelmiş 110 bine olacak iş değil

Tübraş hissem endeks akortlarına karşılık heç yardımcı olmadı bana elimde tek tübraş hissesi kaldı
    Yukardan mal almışsan sana tuprs gitse ne olur gitmese ne olur .
    Yanlış yerden cvadelide ters pozisyon almışsan sana borsa nın hareketi garip gelir.
    İşte bunları söylettiren yanlış strateji , kaç gündür önlük ve satırla dolaşıyorsun .
    Senin giymen önemli değil onların giyemesi önemli , sen giydiğinle kalırsın.
    kolay gelsin.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    thy
    ekgyo

bunlar ağırlıklı satılmış mı?
    hep 30 kağıtları ama bakarsanız hepsi yerinde sayıyor.

ve en önemlisi aralarında BİM yok

şark kurnazları birden fazla aracı kurumları kullanıyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yukardan mal almışsan sana tuprs gitse ne olur gitmese ne olur .
    Yanlış yerden cvadelide ters pozisyon almışsan sana borsa nın hareketi garip gelir.
    İşte bunları söylettiren yanlış strateji , kaç gündür önlük ve satırla dolaşıyorsun .
    Senin giymen önemli değil onların giyemesi önemli , sen giydiğinle kalırsın.
    kolay gelsin.
    Teşekkür ederim çok güzel bir deneyim kazandırdın 96 tl den aldım

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    thy
    ekgyo

bunlar ağırlıklı satılmış mı?
    Aynen takas rakamları net

7.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Yok hocam üzüntü kazanmakta var kaybetmekte 2009- 10 dan beri oynuyorum bu kumarı
    Bence borsa kumar değildir. Kumar gibi oynayanlar var. Borsa yatırım aracıdır.
    Mart gibiydi . Aracı kurumunda danışmanımı aradım. Hisse ne önerirsiniz dedim. Ekgyo bir kaç hise. 1.1 dedi Ekgyo daha nereye düşecek. Belki 1 olur dedi. Ama toplamaya başla. Biraz almıştım. %50 kazansam %10 faiz ortamında iyi para bence.

8. https://www.tradingview.com/x/T4UQjKFM/

Short pozisyonum mevcut, günlükte düşen trendi patlatırsa stoplarım.

Sayfa 760/1003 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •