Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
syn hkm sözlerinize tek itirazım suryapı, nef, ağaoğlu teknik yapı gibi firmaların batık olmasınadır, 2018 yılına kadar ortam güzelken bu vatandaşlar forbes nakit zenginlerinde kafayı oynuyordu, neden güçlü görünmek için, ortam bi anda terse dönünce batağız sazını çalmaya başladılar.

bana göre doğrusu nedir derseniz, iktidar arkalarında, cepleri para dolu ve güçlü firmalar lakin iktidar bunlara dokunmaz diye batağız, bize elleşmeyin modundalar, ellerini ceplerine atmaktan imtina ediyorlar.

son notum bu firmaların gelecek projeler adı altında minimum 15-20 projeleri bile hazırdır yeter ki belediyeler istedikleri imarı versin. sektörün tekrar normale dönmesinin birinci anahtarı arsa paylarının düşmesidir. bu da dolaylı olarak arsa zengini yandaşların işine gelmemektedir.
Sn kxsr siz firma ile patronu birbirine karıştırıyorsunuz.Bu firmalar batık ,patronlar elbette zengin ilerde suryapıyı batırır başka adla başka şirketle piyasa düzelince piyasaya dönebilirler.Bu firmalar batık,patronlar sistemden kaçırdıkları şahsi servetleri ile bu firmaları kurtarmazlar ,isterseniz şikayetvar sitesine girin suryapının tapu vermemesi ile ilgili on tane şikayet okuyun siz de durumu anlayacaksınız.Ben bu firmaların gayrımenkul satış vaadi ile hala ev satabilmelerini devletin ayıbı olarak görüyorum.Çok vebal alınıyor ,bı işlerde çok parasını kaybeden orta alt sınıf insan olacak.Zenginler de olacak da onlara acımam manalı değil onlar bir şekilde olayı aşarlar.Patronları suryapı batınca elbet sokağa düşmezler,inanlar inşaat batınca serdar inan sefalete düşmedi di mi.